rusu-- Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Streetzm, spectaori, plin de ei. Walkingdead, server boostat 24/7 , cel mai bune detinator , DOri. Un lucru bun, nu aveau spectatori. GJ. Highlifezm, AFK si spectatori. Newlifezm, afk si spectatori. ZM , fara boost. Nu suntem in vreo competitie , fiecare server este independent. Atata timp cat DOri ( nu am cuvinte despre el ) si ceilalti straini care nu stiu sa compileze un plugin imi critica mie serverul.. stergetiva la ochi fratilor. Dori , daca eu bagam in ZM ju[CENSORED]te din banii pe care ii bagi tu in Walking (iti mancam seminte-n cap) nu aveai nicio sansa sa treci in fata mea.. Sa nu mai spun ca Newlifezm, Thunderzm,Highlifezm, ZMoldschool, Streetzm( copie ), Shadowszm ( copie dar merita apreciat) au acelasi addons, acelasi fel de mancare. ZM este diferit, nu vrem sa copiem, vrem as fim aparte si chiar reusim si cine joaca pe serverul nostru e joaca cu placere. Ati uitat sa apreciati Anarqia13 , adevarat server de top, un addons fixat incat le-ar crapa creierul unora daca ar vrea sa inteleaga. Daca nu sunteti de acord cu mine , nu ma injurati , asta e realitatea. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adm-™ Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Tell me this much , what is your problem with succesfull servers ? just because your server is not succesfull dosent mean all the others should follow .... and about "copying" who are to judge ? please try to controle your feelings and not to post sensless things .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusu-- Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Tell me this much , what is your problem with succesfull servers ? just because your server is not succesfull dosent mean all the others should follow .... and about "copying" who are to judge ? please try to controle your feelings and not to post sensless things .... About what you said , you have the excuse that you don`t understand roumanian. I don`t have any problem with the other "succesfull" servers, but for those like you who are admins and they speak like owners, they better shutup. Ajungem in top , bagam boosturi, stam spectatori. Fratilor nu m-ati inteles. Atata timp cat DOri (yach..) si ceilalti admini ai lui imi critica mie serverul , le arat situatia reala. Da , ajungeti in top dar cati jucatori intra de placere pe sv vostru? Daca as fi fost administrator adaugam Anarqia13 la oficiali, un server care face cu adevarat performanta, care creeaza o impresie frumoasa comunitatii. Nu mai postez in acest topic, nu are rost, sunt si inteles gresit. Suntem o comunitate , nu trebuie sa ne muscam unii pe altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javed Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 A lettle example for you dear rusu ( http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/138788-%C2%BFwhat-is-the-best-server-zombie-plague/ ) After NewLifeZM People voted to StreetZM.... Zombie-ZM is the Best Server i wish to see on the top , but still idont understand why you created this topic , ? to show zombie-zm is the best yes it is =))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Călin™ Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 About what you said , you have the excuse that you don`t understand roumanian. I don`t have any problem with the other "succesfull" servers, but for those like you who are admins and they speak like owners, they better shutup. Ajungem in top , bagam boosturi, stam spectatori. Fratilor nu m-ati inteles. Atata timp cat DOri (yach..) si ceilalti admini ai lui imi critica mie serverul , le arat situatia reala. Da , ajungeti in top dar cati jucatori intra de placere pe sv vostru? Daca as fi fost administrator adaugam Anarqia13 la oficiali, un server care face cu adevarat performanta, care creeaza o impresie frumoasa comunitatii. Nu mai postez in acest topic, nu are rost, sunt si inteles gresit. Suntem o comunitate , nu trebuie sa ne muscam unii pe altii. Tot nu inteleg, prin acest topic ce doresti sa ne demonstrezi ? De ce esti atat de revoltat ? "Suntem o comunitate , nu trebuie sa ne muscam unii pe altii." - aici te contrazici singur, prin acest topic, ce crezi ca faci ? iti lauzi server-ul si incerci sa pui intr-o situatie neplacuta celelalte servere din comunitate, corect ? E de apreciat munca fiecarui manager al fiecarui server de pe aceasta comunitate (fie el oficial sau afiliat), fiecare server este unic in felul sau. Daca te referi la acest topic -link- cine a avut treaba cu tine ? Puteai sa-ti pastrezi gandurile pentru tine, nu era necesar sa le impartasesti cu noi. Din punctul meu de vedere, acest topic nu isi are rostul ! Cu stima, Calin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Suntem o comunitate , nu trebuie sa ne muscam unii pe altii. Exact , acest topic este o muscatura IMENSA , nu stiu ce probleme ai cu serverele lor , sau cu ownerii , nici nu ma intereseaza, dar aici este sectiunea de Discutii , nu de certuri, ca ala are 20 de spectatori, ala are 17, altul 11 ,etc , dar serverele sunt pline, asta conteaza. Trebuie sa fim UNITI, ori sa fim separati , dar nu sa ne certam . Poti sa discuti cu fondatorii serverelelor si sa le faci in ciuda ca tu fara boost ai atatia playeri . T/C 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts