Jump to content

sînt probleme la Dinamo: "Chiar dacă am schimbat antrenorul, nu sîntem într-o

Recommended Posts

Guest Costii
Posted

http://img.gsp.ro/?u=http%3A%2F%2Fwww1.gsp.ro%2F%2Fusr%2Fimagini%2F2015%2F03%2F25%2F%2F656437-650211-cpr4529-daniel-stanciu.jpg&w=300

Managerul general al lui Dinamo, Daniel Stanciu, a vorbit despre situatia in care se afla clubul pe care il conduce. Oficialul "ciinilor" recunoaste ca echipa este intr-o situatie delicata, insa da asigurari ca Flavius Stoican va ramine pina la finalul sezonului pe banca. 

"Un club de talia lui Dinamo este greu sa-l mentii pe linia de plutire, daca nu ai rezultate. Nu este o situatie placuta in care ne aflam, chiar daca am schimbat antrenorul. Diferenta intre echipa aceasta si cea din tur nu e. E dificil si pentru suporteri sa accepte situatia asta si ii inteleg. Speram sa trecem peste toate astea si sa urcam mai sus in clasament. Locul 6 nu ne onoreaza indiferent de situatia in care ne aflam.

E si normal sa fie nemultumit si domnul Negoita, ca el baga banii in aceasta echipa. Cred ca am avut o problema de formare a grupului, in ianuarie. Flavius a cistigat foarte mult, in primul mandat, pentru ca reusise sa faca un grup, iar asta l-a facut sa revina acum, in ideea de a reface acel grup. Cred ca era cel mai potrivit pentru asta. Nu vreau sa intru foarte mult in detalii, e o chestiune ce tine de bucataria noastra.

E clar ca, la un moment dat, Teja n-a mai putut sa-si continue munca. Si suporterii au rabufnit, dupa ce echipa a ratat calificarea in finala Cupei Ligii si i-am inteles. Era o situatie in care greu putea sa-si mai faca treaba Teja. Cu siguranta, echipa va termina sezonul cu Stoican pe banca. Vom avea un amical in aceasta pauza, cu Debrecen, pentru ca Flavius a dorit sa lucreze mai mult cu jucatorii", a declarat Daniel Stanciu, managerul general al lui Dinamo.

Sursa:Gsp.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.