Jump to content
Facebook Twitter Youtube

sînt probleme la Dinamo: "Chiar dacă am schimbat antrenorul, nu sîntem într-o

Recommended Posts

Guest Costii
Posted

http://img.gsp.ro/?u=http%3A%2F%2Fwww1.gsp.ro%2F%2Fusr%2Fimagini%2F2015%2F03%2F25%2F%2F656437-650211-cpr4529-daniel-stanciu.jpg&w=300

Managerul general al lui Dinamo, Daniel Stanciu, a vorbit despre situatia in care se afla clubul pe care il conduce. Oficialul "ciinilor" recunoaste ca echipa este intr-o situatie delicata, insa da asigurari ca Flavius Stoican va ramine pina la finalul sezonului pe banca. 

"Un club de talia lui Dinamo este greu sa-l mentii pe linia de plutire, daca nu ai rezultate. Nu este o situatie placuta in care ne aflam, chiar daca am schimbat antrenorul. Diferenta intre echipa aceasta si cea din tur nu e. E dificil si pentru suporteri sa accepte situatia asta si ii inteleg. Speram sa trecem peste toate astea si sa urcam mai sus in clasament. Locul 6 nu ne onoreaza indiferent de situatia in care ne aflam.

E si normal sa fie nemultumit si domnul Negoita, ca el baga banii in aceasta echipa. Cred ca am avut o problema de formare a grupului, in ianuarie. Flavius a cistigat foarte mult, in primul mandat, pentru ca reusise sa faca un grup, iar asta l-a facut sa revina acum, in ideea de a reface acel grup. Cred ca era cel mai potrivit pentru asta. Nu vreau sa intru foarte mult in detalii, e o chestiune ce tine de bucataria noastra.

E clar ca, la un moment dat, Teja n-a mai putut sa-si continue munca. Si suporterii au rabufnit, dupa ce echipa a ratat calificarea in finala Cupei Ligii si i-am inteles. Era o situatie in care greu putea sa-si mai faca treaba Teja. Cu siguranta, echipa va termina sezonul cu Stoican pe banca. Vom avea un amical in aceasta pauza, cu Debrecen, pentru ca Flavius a dorit sa lucreze mai mult cu jucatorii", a declarat Daniel Stanciu, managerul general al lui Dinamo.

Sursa:Gsp.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links