NEPOTUL ;x Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Salut, am host krond 32 sloturi, as dori un partener care sa ma ajute cu partea tehnica. Mai precis sa imi faca un addons zombie si sa ramanem amandoi ownerii, el pe partea tehnnica... Astept oferte si pareri Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNaKoNDa Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Salut NEPOTUL ai un model sa deschidi server. Joc: Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): Numar de sloturi: Mod de joc: Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): Caut: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusu-- Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Salut, pentru a afilia un server Krond sau ZeroPing deschide un topic aici. Pentru a gasii un partener care sa te ajute cu partea tehnica deschide un topic aici. Daca vrei sa cumperi addons Zombie Plague 6.2 te astept la rusu_micro4 YM sau Skype. Addonsul este folosit pe ZM.CSBD dar ti-l pot aduce la setarile generale. ( gen newlifezm ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENZO. Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Salut, pentru a afilia un server Krond sau ZeroPing deschide un topic aici. Pentru a gasii un partener care sa te ajute cu partea tehnica deschide un topic aici. Daca vrei sa cumperi addons Zombie Plague 6.2 te astept la rusu_micro4 YM sau Skype. Addonsul este folosit pe ZM.CSBD dar ti-l pot aduce la setarile generale. ( gen newlifezm ) Prima data am rugamintea sa te afiliezi in comunitate! Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts