Jump to content

Lionel Messi, în propriile cuvinte: "Nu sînt genul care să ţipe în vestiar. Cînd simt iarba sub picioare mă simt sigur pe mine"

Recommended Posts

Guest Costii
Posted

Lionel Messi a acordat un interviu revistei FourFourTwo in care a dezvaluit lucruri mai putin stiute despre el. Fotbalistul de 27 de ani explica, printre altele, cum pregateste un meci si cum e viata in Barcelona pentru o vedeta de talia sa.

Ce face inaintea unui antrenament

"Cu totii ajungem la stadion cu o ora inainte de inceperea sedintei de pregatire si, de obicei, beau un mate cu unul dintre colegi sau fac o plimbare pe terenul de antrenament"

Ce face in timpul liber

"Imi place sa stau acasa, alaturi de familie si sa ma uit la TV. Ma joc pe PlayStation si trebuie sa spun ca eu sint regele cind joc contra colegilor mei".

Despre viata in Barcelona

"Oamenii ma respecta foarte mult. Imi cer autografe sau sa facem o poza, dar pot sa ma plimb linistit in orice loc din oras".

Cum suporta presiunea si tensiunea partidelor

"Cind se termina un meci, ma gindesc la urmatorul, dar o fac foarte natural. Nu sint genul care sa tipe in vestiar inainte sa iesim pe teren. Prefer sa tac, sa stau cu gindurile mele. E adevarat ca imi imaginez anumite faze de joc. Cind simt iarba sub picioare ma simt sigur pe mine. Folosesc presiunea pentru a fi mai bun, pentru ca presiunea ma ajuta sa-mi dezvolt calitatile".

Despre stilul de joc

"Unii oameni spun ca felul meu de a juca e innascut. Nu stiu daca e asa, dar e clar ca joc din instinct. Pe teren caut cea mai buna miscare sau cea mai buna decizie, incerc sa nu fac ceea ce crede adversarul ca urmeaza sa fac, incerc sa-l surprind".

Sursa gsp.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.