Andreea Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Heii, am si eu o problema cu cs-ul nu il pot deschide imi apare eroarea asta : Cine ma poate ajuta ? #Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
System. Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Incearca sa reinstalezi CS-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreea Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Am incercat deja de 2 ori si aceiasi eroare imi da.. am incercat sa instalez si cs lant si tot eroarea asta imi da Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoinT. Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 (edited) Incearca pasi acestea , poftim linkul sper sa te ajute. Sau da click dreapta pe ".exe-ul" jocului (iconita de pe desktop)->Properties->Compatibility->Compatibility Mode si selectazi Win7. Edited March 3, 2015 by PoinT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Salutare, 1. Click dreapta My Computer -> Properties -> advanced-> Settings -> Performance -> Data execution prevent -> Bifezi "Turn on dep for all programs." -> Add -> Adaugi hl.exe -> Apply . Mult noroc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaine.. Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 (edited) Arunca pc pe geam. Edited March 4, 2015 by dev™ WARN +2 / Post-hunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRAZE Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Arunca pc pe geam. Prea simplu. Da-i foc. * Click dreapta My Computer -> Properties -> advanced-> Settings -> Performance -> Data execution prevent -> Bifezi "Turn on dep for all programs." -> Add -> Adaugi hl.exe -> Apply . Fără dar si poate, alt ceva nu-mi explic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest majesttisk * Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Intra in regedit apoi in hkey current user, software, stergi folderul VALVE. Hkey local machine, software, acelasi lucru, stergi folderul VALVE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumperino Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 posibil sa fie de la draivere la mine a fost o asemenea problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts