Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Eid al-Fitr is here

Nani‬ a dat golul anului, apoi s-a prabusit si a inceput sa planga! DRAMA jucatorului portughez

Recommended Posts

Posted (edited)

Nani‬ a dat golul anului, apoi s-a prabusit si a inceput sa planga! DRAMA jucatorului portughez

cutremurator-nani-a-dat-golul-anului-in-

Nani a marcat un gol senzational cu Gil Vicente in Portugalia, iar apoi s-a prabusit pe gazon si a inceput sa planga! 

Nani a fost imprumutat de Manchester United in Portugalia, la Sporting, clubul care l-a vandut in Anglia. Jucatorul si-a revenit acasa si a devenit unul dintre cei mai buni jucatori al echipei din Lisabona.

La finalul meciului cu Gil Vicente, Nani a declarat ca a izbucnit in lacrimi din cauza problemelor personale.

"A fost un gol ca oricare altul. Am primit mingea, am vazut poarta si am sutat. Am avut noroc.

M-am gandit imediat la mine si la tot prin ce am trecut. E o problema personala despre care nu stie nimeni. Nimeni nu stie prin ce trec eu", a declarat Nani.

sursa: sport.ro

Edited by chello. ™
Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links