Jump to content

Photo Din Republica in "Califat" | Petrolul ar putea ajunge pe mana unui afacerist SIRIAN

Recommended Posts

Posted

•Petrolul trece printr-o perioada dificila. Cu patronii anchetati intr-un dosar de evaziune fiscala si intrata in insolventa, echipa ploiesteana traieste sub semnul incertitudinilor

•Clubul ploiestean poate fi, insa, salvat de un om de afaceri cu origini siriene, cunoscut insa la nivel local

"Eu am fost întrebat mai demult daca as vrea sa investesc la Petrolul si am purtat discutii pe aceasta tema cu mai multi oameni de afaceri din zona, dar niciodata cu finantatorul de la Petrolul. Eu as fi dispus sa bag bani doar intr-un proiect cu mai multi oameni de afaceri si ca echipa sa ramana a orasului, pentru ca Petrolul este o echipa istorica si trebuie sa ramana a orasului. Daca vreau o echipa a mea, pur si simplu imi fac una. Ar trebuie mai intai sa ne punem de acord noi oamenii de afaceri si abia apoi sa discutam cu Dan Capra. Acum insa nu stiu daca este posibil. Am inteles ca echipa este in insolventa si eu sunt impotriva acestei legi a insolventei", a spus Nawaf Salameh pentru stiridesport.ro

Petrolul traverseaza o perioada extrem de delicata, dupa ce patronii, fratii Capra, au fost arestati, iar conducerea a cerut insolventa.

sursa : sport.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.