DANG3R_ Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ¤ Nume în joc: DANG3R ¤ Vârsta: 15 ¤ Nume: Gabriel ¤ Oraș: Borsa ¤ Județ: Maramures ¤ Țară: Romania ¤ Jocuri preferate: CS 1.6 , Fotbal ¤ O scurtă descriere despre tine: Sunt un baiat indraznet,ma enervez foarte usor si imi place foarte mult sportul si iubesc fotbalul ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Cu ajutorul serverului AllStars....2 detinatori de acolo sunt vechi prieteni de-ai mei ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): AllStarS logic...acolo sunt toata lumea cu care am adminat acuma cateva luni ( sau ani ? ) ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Uitati-va in buletin Ps. Ii salut pe vechii mei prieteni de pe serverul allstars.csblackdevil.com ....bafta cu serverul
D4nG3r Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Welcome Gabriel Edited November 1, 2012 by D4nG3r
Godlike Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Acest topic a fost inchis din diferite motive! Motiv: T.C. Dacă nu sunteți de acord cu această acțiune, vă rugăm să reclamați acest post și un moderator sau administrator va reexamina.
Recommended Posts