System. Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Descriere a problemei:Deci, cand vreau sa pun un text pe o imagine, se intampla ceva care nu pot sa descriu, un fel de lag...spre exemplu, daca vreau sa pun ''Sharpen'', nu imi apare in secunda aia effect-ul, trebuie sa misc un layer cu ''Move Tool''pentru a vedea effect-ul.Mentionez ca am dat Reinstall la PhotoShop. Poze: Nu-i nevoie. Alte detalii: Sper sa rezolv aceasta problema.
REVAN Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Daca este vorba de lag, mai inchide din aplicatile din task manager. (Daca cand intri in task manager, iar CPU este peste 90% si este cu rosu, asta inseamna ca sunt prea multe aplicatii si calculatorul merge un pic mai greu) Probabil este din cauza Photoshop-ului sau nu stiu, chiar nu am nici o idee... Daca nu merge faza cu task manager, incearca sa iei alt ps, cs5 sau cs3 si vezi daca iti face la fel.
d3v0uTT™ Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Salutare, Pe Photoshop CS6 au fost adauagate o multime de utilizari GPU si schimba foarte multe "task-uri" in procesorul GPU.Iti recomand sa utilizezi CS3 deoarece este cel mai eficient, bun si rapid pachet photoshop creat vreodata, nu sunt singurul care sustine acest lucru.
System. Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Daca este vorba de lag, mai inchide din aplicatile din task manager. (Daca cand intri in task manager, iar CPU este peste 90% si este cu rosu, asta inseamna ca sunt prea multe aplicatii si calculatorul merge un pic mai greu) Probabil este din cauza Photoshop-ului sau nu stiu, chiar nu am nici o idee... Daca nu merge faza cu task manager, incearca sa iei alt ps, cs5 sau cs3 si vezi daca iti face la fel. Este mereu intre 10% / 13%. Salutare, Pe Photoshop CS6 au fost adauagate o multime de utilizari GPU si schimba foarte multe "task-uri" in procesorul GPU.Iti recomand sa utilizezi CS3 deoarece este cel mai eficient, bun si rapid pachet photoshop creat vreodata, nu sunt singurul care sustine acest lucru. Multumesc, o sa iau PhotoShop CS3. Puteti da T/C.
Recommended Posts