Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Descriere a problemei:Deci, cand vreau sa pun un text pe o imagine, se intampla ceva care nu pot sa descriu, un fel de lag...spre exemplu, daca vreau sa pun ''Sharpen'', nu imi apare in secunda aia effect-ul, trebuie sa misc un layer cu ''Move Tool''pentru a vedea effect-ul.

Mentionez ca am dat Reinstall la PhotoShop.

• Poze: Nu-i nevoie.
  • Alte detalii: Sper sa rezolv aceasta problema.
Posted

Daca este vorba de lag, mai inchide din aplicatile din task manager. (Daca cand intri in task manager, iar CPU este peste 90% si este cu rosu, asta inseamna ca sunt prea multe aplicatii si calculatorul merge un pic mai greu)

Probabil este din cauza Photoshop-ului sau nu stiu, chiar nu am nici o idee...

Daca nu merge faza cu task manager, incearca sa iei alt ps, cs5 sau cs3 si vezi daca iti face la fel.

Posted

Salutare,

Pe Photoshop CS6 au fost adauagate o multime de utilizari GPU si schimba foarte multe "task-uri" in procesorul GPU.Iti recomand sa utilizezi CS3 deoarece este cel mai eficient, bun si rapid pachet photoshop creat vreodata, nu sunt singurul care sustine acest lucru.

Posted
  On 18/01/2015 at 09:45, revan said:

Daca este vorba de lag, mai inchide din aplicatile din task manager. (Daca cand intri in task manager, iar CPU este peste 90% si este cu rosu, asta inseamna ca sunt prea multe aplicatii si calculatorul merge un pic mai greu)

Probabil este din cauza Photoshop-ului sau nu stiu, chiar nu am nici o idee...

Daca nu merge faza cu task manager, incearca sa iei alt ps, cs5 sau cs3 si vezi daca iti face la fel.

Este mereu intre 10% / 13%.

On 18/01/2015 at 11:14, dev™ said:

Salutare,

Pe Photoshop CS6 au fost adauagate o multime de utilizari GPU si schimba foarte multe "task-uri" in procesorul GPU.Iti recomand sa utilizezi CS3 deoarece este cel mai eficient, bun si rapid pachet photoshop creat vreodata, nu sunt singurul care sustine acest lucru.

Multumesc, o sa iau PhotoShop CS3.

Puteti da T/C.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.