zEr0 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Nume in joc : zEr0 Varsta : 24 Nume : Adrian Stefan Oras : Bucuresti Judet : Bucuresti Tara : Romania Jocuri Preferate : Counter-Strike Global Offensive ; Dota 2 ; Counter-Strike 1.6 O scurta descriere despre mine: Am intrat sa ma inregistrez din nou pe acest forum pentru ca nu mai gaseam parola, va astept cu placere pe streamul meu www.twitch.tv/bondR cei care ma stiu sunt zEr0 de pe serverul lui ZEUS & KLEO respawn blackdevil. Bineinteles ca vorbim mai multe pe stream, Hit the follow button please ! De unde ai aflat de blackdevil : De acum cativa ani de la Kleo eram activ in PGL divizia B cu echipa AirWalk. Server preferat : Era respawn blackdevil pe 1.6 , lasati-mi unul daca stiti pe CS:GO tot din comunitate va rog. O poza cu mine : www.twitch.tv/bondR am web ! Va multumesc anticipat, O zi buna tuturor ! 1
Gєиєяαтι0и. Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Wellcome to CsBlackDevil Community have fun !!
enkariada Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Hai salut ! Bine te-am gasit ! Frumos ca ai ales comunitatea noastra !
Recommended Posts