Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Vand Steam

Recommended Posts

ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): cs_hobituul@yahoo.com

ø Produs(e) scoase la vânzare: Steam Cs 1.6

ø Preţul produsului(elor): 5e orange

ø Poze produs(e): http://postimg.org/image/k0io5i25t/

ø Metodă de plată: cod reincarcabil 

ø Alte specificaţii: Zic de acuma . Nu dau primu si nu incepeti cu " intri prin teamwier ca nu va merge " Astept oameni seriosi care vor sa cumpere 

Edited by HoBiTuuL
  • I love it 1

Pentru evitarea unor posturi de genul "e tepar / nu cumparati de la el " pune link cu contul tau de steam.

Multumesc

EDIT RevoluTioN.: In cazul in care nu esti interesat de oferta prezentata mai sus inceteaza sa ceri SteamID-ul, in regulament nu este mentionata aceasta "regula". Cei interesati ii pot lasa un PM in care sa ii ceara steamID-ul, nu este obligat sa il faca public.

Cum sa nu fiu interesat , sunt interesat sa vad daca chiar are acest cont steam , sa nu iau teapa sau ceva. Daca iau teapa sau ceva cine ma dezpagubeste? Si warn pentru ce? Ca ma intereseaza de bani mei?

Edited by Alcooliks ;x™
WARN +2 / post-hunt & off-topic
  • I love it 1

ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): cs_hobituul@yahoo.com

ø Produs(e) scoase la vânzare: Steam Cs 1.6

ø Preţul produsului(elor): 5e orange

ø Poze produs(e): http://postimg.org/image/k0io5i25t/

ø Metodă de plată: cod reincarcabil 

ø Alte specificaţii: Zic de acuma . Nu dau primu si nu incepeti cu " intri prin teamwier ca nu va merge " Astept oameni seriosi care vor sa cumpere 

frate e tepar aseara am vrut sa cumpar de la el steam si mia dat teapa

• I love it 1

frate e tepar aseara am vrut sa cumpar de la el steam si mia dat teapa

Daca tu consideri ca user-ul HoBiTuuL te-a nedreptatit utilizand modalitati de "pacalire" si inselaciune te invit sa il reclami intr-un nou topic in aceasta sectiune, respectand modelul, in apararea premisei tale te-as ruga sa aduci si niste dovezi concludente, insa ceea ce ai spus pana acum din nefericire are credibilitate 0.

Daca tu consideri ca user-ul HoBiTuuL te-a nedreptatit utilizand modalitati de "pacalire" si inselaciune te invit sa il reclami intr-un nou topic in aceasta sectiune, respectand modelul, in apararea premisei tale te-as ruga sa aduci si niste dovezi concludente, insa ceea ce ai spus pana acum din nefericire are credibilitate 0.

imi pare rau eu nu ma pricep sa fac asa ceva dar ma ajuta un prieten si o sa demonstrez! Multumesc

Am vb aseara cu el si o zis ca imi da cont steam cu: cs 16,dota 2, dota test ,si inca unul eu am acceptat si iam trimis codul de reincarcare orange 5 euro,el mia dat un cont aiurea si o iesit de pe mes si atat o fost tot steamul :))

post-38395-0-00523100-1420719384_thumb.j

post-38395-0-13814700-1420719403_thumb.j

post-38395-0-06913100-1420719620_thumb.j

Am vb aseara cu el si o zis ca imi da cont steam cu: cs 16,dota 2, dota test ,si inca unul eu am acceptat si iam trimis codul de reincarcare orange 5 euro,el mia dat un cont aiurea si o iesit de pe mes si atat o fost tot steamul :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links