RazvaNNN Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) ø Modalitate de contact (Y!m / Skype) : TeamSpeak3 sau Steam : http://steamcommunity.com/id/abcd077/ ø Produs(e) scoase la vânzare : Vând 2 gift-uri de CS:GO , 1 Gift de CS 1 Anthology un gift APOX si un gift L4D2 ! ø Preţul produsului(elor) : Iteme CS:GO . sau paysafecard de 25 euro toate ! ø Poze produs(e) : ø Metodă de plată : Steam,Trade sau Paysafecard ø Alte specificaţii : Gift-ul de CS 1 Anthology îl dau pe 10 euro paysafecard ! Conţine mai multe jocuri : Toate aceste gift-uri nu le pot trimite prin trade ! Vom face cu un intermediar de pe această comunitate ! Nu pot face trade cu ele 30 de zile deoarece ieri le-am cumpărat ! Le pot trimite doar sub forma de cadou prin e-mail sau unui prieten ! EDIT : Am mai adaugat un gift "Left4Dead2" ! Un gift de CS:GO a fost vandut ! Edited January 1, 2015 by #abcd.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blan3 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 (edited) Ti-am dat add sa discutam.. Edited January 15, 2015 by Yo.NuTz @ CSBD warn +2 / post hunt / da-i add si asteapta sa fie online ca sa discutati.nu mai da reply cu acest mesaj deoarece se considera off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts