Jump to content
Facebook Twitter Youtube

7-boost Tepari

Cedry2k ;x
 Share

Recommended Posts

Salut , as vrea sa va informez despre 7-boost cum sta treaba cu ei ... Acum 1 saptamana un prieten mi-a recomandat acest boost fiind de incredere ; Am vorbit cu cei de la 7-boost si mi-au oferit boost de noapte + 32list (Full srv 32/32) ; Mi-au facut si proba o noaptea sa vad cum sta srv , a stat full toata noaptea dar oare dce ? Am vazut ca era ceva ciudat si am intrat pe gold-boost.net sa vad ce mai este pe acolo si cand intru pe pagina mi-am vazut srv acolo , am luat toti admini la rand sa vad cine a dat boost , ca nimeni nu da boost degeaba , si l-am intrebat pe Vlad si mi-a zis ca oare cine a dat , am trecut cu vederea .. A doua seara tot asa a stat srv full tot cu gold , iar l-am intrebat a zis ca nu stie , iar dupa 1 zi mi-a zis sa ne facem o comunitate ca ne garanteaza srv full 32/32 la fiecare ora , am vb cu Narcotic sa mergem cu srv acolo si el nu a vrut , iar eu am plecat de pe csbd cu Vlad ( cel de la 7-boost) , a cumparat un srv de la kgb-hosting , el fiind reseller . Iar dupaia Crazy mi-a zis ca incearca sa dea flood la srv sa vedem daca avem protectie bune iar Vlad a zis ca ne-a facut o protectie foarte buna pe care nimeni nu poate sa dea flood . Dupaia am descoperit mai multe despre acest Vlad si Stefan si mi-am dat seama ca este tepar . Implicat este si cel de pe alta comunitate Atenus care mi-a mai recomandat acest fel de boost de la ei zicandu-mi ca ei nu sunt tepari... 

Am toate datele lor : nr de telefon , adresa , fb ...

Acest Stefan are plangere penala de catre colegul meu de pe alta comunitate. O sa va tin la curent cu ce-a ce sa va intampla pe parcurs. 

AVETI GRIJA CU ACESTI RONALD CREANGA , SEVASTRE STEFAN ...

O seara placuta...

• I love it 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links