Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Deschid Free.Csblackdevil.Com

Alcooliks ;x
 Share

Recommended Posts

Joc : cs 1.6

Nume dorit : free / zombie

Numar de sloturi : 32

Mod de joc : Clasic / Zombie

Caut : Fondatori care sa doneze 8-10 euro pentru boost lunar  , Owmeri care sa doneze si ei 5 euro sau cat dispun ei. Admini de calitate..

Bani pentru server ii am , dar am nevoie de acele donati pentru boostul lunar. La owmer/fondator ofer ftp + grad forum

Owner - subuser (ftp acces) + moderator forum

Fondator - acces full (ftp acces) + moderator forum

Admini de calitate care pot dona 1-2 euro.

Dupa prima donatie de 10 euro v-a fi deschis acest server , orice donatie facuta se rasplateste dupa fapt.

• I love it 6

• 2 weeks later...

Mai bine Zombie decat Clasic ! 

Il voi face zombie doar sa vad pe cineva care ma ajuta , singur e foarte greu si in plus ca am nevoie de un om de incredere , normal!

Put it zombie 6.2 and i can help with boost and donation ;)

to talk more contact me skype xyleme.men 

If it will make zombie will contact you!

Fratilor eu nu ma joc cu voi , dar vad ca voi o faceti , daca aduci membri sau donati un euro credeti ca veti primi tot ce vreti si ca eu voi deschide serverul bazandu-ma ca va fi bine? Eu vreau sa intelegeti o treaba , ca serverul meu sa fie recunoscut numai sa imi zica numele si sa se gandeasca la serverul meu , deci nu e de joaca cu asta. Caut un om calumea care sa fie langa server la bine si greu cu bani si fara bani si sa ma ajute când n-am eu! Atat cet seriozitate , bani pentru a ma ajuta si chef de munca sa nu faca la misto!

Daca se regaseste unu dintre voi printre ce am spus eu mai sus poate sa ma caute. Sper ca m-am facut inteles nu vreau lucru facut de mantuiala , daca nu gasesc omul , nu-l mai deschid.

Fratilor eu nu ma joc cu voi , dar vad ca voi o faceti , daca aduci membri sau donati un euro credeti ca veti primi tot ce vreti si ca eu voi deschide serverul bazandu-ma ca va fi bine? Eu vreau sa intelegeti o treaba , ca serverul meu sa fie recunoscut numai sa imi zica numele si sa se gandeasca la serverul meu , deci nu e de joaca cu asta. Caut un om calumea care sa fie langa server la bine si greu cu bani si fara bani si sa ma ajute când n-am eu! Atat cer seriozitate , bani pentru a ma ajuta si chef de munca sa nu faca la misto!

Daca se regaseste unu dintre voi printre ce am spus eu mai sus poate sa ma caute. Sper ca m-am facut inteles nu vreau lucru facut de mantuiala , daca nu gasesc omul , nu-l mai deschid.

Edited by Ana-HeeK

Fratilor eu nu ma joc cu voi , dar vad ca voi o faceti , daca aduci membri sau donati un euro credeti ca veti primi tot ce vreti si ca eu voi deschide serverul bazandu-ma ca va fi bine? Eu vreau sa intelegeti o treaba , ca serverul meu sa fie recunoscut numai sa imi zica numele si sa se gandeasca la serverul meu , deci nu e de joaca cu asta. Caut un om calumea care sa fie langa server la bine si greu cu bani si fara bani si sa ma ajute când n-am eu! Atat cer seriozitate , bani pentru a ma ajuta si chef de munca sa nu faca la misto!

deschid.

if yes of gool admin Ok, first of all i want to thanks to all for your great work

Now i understand That some of you vote with friend in order to win, but owners have the last word.

Manager CS 1.6

Edited by Ana-HeeK
Warn +2 / x2 post

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links