CRAZE Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Stiu ca am gresit categoria, dar va rog sa ma corectati si sal mutati in forumul caatare! multumesc pentru intelegere Cumpar : Cont PayPal Gol Detalii: Doresc sa cumpar un cont paypal autorizat, adica verificat cu codul de pe card, mai exact sa pot primi si face tranzactii! Pret: Ofer la schimb cont cs 1.6 Contact: Y!M craze_msi e-Mail: CRAZE.MSi@GMAIL.COM Deci sa fie clar cumpar cont paypal gol, fara bani fara nimic, doar sa fie verificat de ei si sa pot face/primi plati! Daca ma ajuta cu contu saptamina aceasta in loc de cont cs 1.6 dau cont cs1.6 + css. Va rog, nu ma contactati daca nu ma puteti ajuta cu nimic! multumesc pentru intelegere!
rusu-- Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Salut. Iti poti face cont de paypall si fara card. Incearca.
CRAZE Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 (edited) Te rog frumos sa-mi lasi un id de contact, multumesc ! Daca ma ajuti cu ce am nevoie contu e al tau, care la rindul tau vei face ce vrei cu el Edited December 8, 2014 by CRAZE
Lil wayne Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Salut.Contul meu PayPal este , cu tot cu card dar pana sa imi atasez cont-ul bancar, am facut tranzacti si fara card.www.PayPal.Com citeste mai multe , despre paypal.
RazvaNNN Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Salut. Contul meu PayPal este , cu tot cu card dar pana sa imi atasez cont-ul bancar, am facut tranzacti si fara card. www.PayPal.Com citeste mai multe , despre paypal. Are dreptate . Topic Closed vă rog !
Recommended Posts