Jump to content
Facebook Twitter Youtube

La multi ani Romania !

REVAN
 Share

Recommended Posts

Stiu ca s-a maifacut un topic, dar am vrut sa scriu mai mult.

flag-romania-XL.jpg

Astazi, 1-12-2014, asa este, prima zi de iarna, dar sa nu uitam ca este o zi importanta atat pentru romanii din tara cat si pentru cei de peste hotare.

Ce este azi ? ziua Romaniei si a noastra ! Cu bune si cu rele am trecut peste toate probleme si am ajuns pana aici.

Un mic citat de pe Wikipedia:

"Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, între 1948-1989 ziua de 23 august. Prin legea nr. 10 din 31 iulie 1990, promulgată de președintele Ion Iliescu și publicată în Monitorul Oficial nr. 95 din 1 august 1990, ziua de 1 decembrie a fost adoptată ca zi națională și sărbătoare publică în România. Această prevedere a fost reluată de Constituția României din 1991, articolul 12, alineatul 2. Opoziția anticomunistă din România a pledat în 1990 pentru adoptarea zilei de 22 decembrie drept sărbătoare națională, fapt consemnat în stenogramele dezbaterilor parlamentare."

Nimic de spus, inca odata la multi ani romanilor si Romaniei, tara noastra draga.

Va las sa ascultati imnul romaniei asa cum am facut la scoala, la liceu si oriunde am apucat, ascultati inca odata, pentru noi si pentru Romania:

De asemenea, sa incurajam cu totii ar[CENSORED] romana, oamenii care si-au dat viata pe front, in lupte grele, pentru a putea tine Romania pe picioare:

Sunt mandru ca sunt roman si sunt mandru ca traiesc in Romania !

Edited by revan
  • I love it 8

La multi ani Romaniei , la multi ani romanilor. Fi-ti mandri ca sunteti romani , avem poate cea mai frumoasa tara din lume , avem munte , avem mare , avem spiritul de distractie al romanului care cat e el de trist tot se distreaza de minune.

La multi ani Romania!

• I love it 3

Tin sa urez si eu un calduros "la multi ani" tuturor romanilor !

Eu zic sa lasam toate problemele deoparte si sa uram cu voce tare faptul ca suntem mandrii sa fim romani !

Totodata, astazi se implinesc 3 ani frumosi de la deschiderea oficiala a comunitatii CsBlackDevil ! Deci, este si ziua tuturor membrilor acestei comunitati minunate.

La multi ani Romania !

La multi ani CsBlackDevil !

• I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links