Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Romania are un nou presedinte.

rusu--
 Share

Recommended Posts

In urma votului din 16-noiembrie Romania are un presedinte nou , un om de care avea nevoie. Desii PSD-ul si guvernul romaniei si-a batut joc de romanii din diaspora adevarul si vocea poporului s-a facut mai auzita decat ar fi vrut guvernantii care si-au batut joc de romani.

cozi-vot.jpg

Nea Ponta din calitatea lui de prim-ministru a spus ca va demite tot executivul daca un roman din diaspora nu va vota in turul 2 al alegerilor prezidentiale.Mii de romani nu au putut sa voteze la sfarsitul acestei zile datorita sabotarii exercizata de PSD si Ponta.Acei romani care au stat o zi la coada sa voteze pentru noi tineri au fost agasati de jandarmeriile tarilor respective pentru ca au strigat in gura mare ca vor sa voteze. 

Votul este un drept fundamental si incalcarea lui se pedepseste cu inchisoarea.

In toata romania s-au format grupuri de oameni ce au protestat si au cerut prelungirea votului in diaspora.

400x200.jpg

image-2014-11-14-18558642-0-proteste-sib

img_1466411_thumbs_600x440_775801.jpg

Romanii cu simt de raspundere si gandire logica se bucura in aceasta seara ca au reusit sa impiedice acapararea totala a puterii de catre Ponta si gasca lui de marlani.

Romania se bucura ca a facut un pas important spre o evolutie moderna si civilizata.

Vocea poporului a spart zidul hotiei si a coruptiei.

• I love it 7

Si ce ***, nu inteleg toata chestia asta

Toti erau impotriva lu' Basescu si acum au votat marionelta lui , pe Iohannis

Ce tara si politica si mentalitate de ** :))))
Mi-e rusine ca traiesc in tara asta

Edited by rusu-- 勇氣
Ai grija la limbaj , avertizare verbala.

Am vzt tot feluri de opinii din parte tuturor dar toti vb fara sa gandeasca . Eu nu ma cert cu nmn dar vreau sa va explic cv din ce ati spus voi , DOri :D , din toate spusele tale , acele cuvinte i se potrivesc lu PONTA pt ca ala nu a fct nmk , vine la televiziune cu foile facute si cu promisiunile dar dupa le arunca la GUNOI pt ca nu ii pasa ceea ce a zis . PONTA nu a fct nmk , FONDURILE EUROPENE au fct totul in TARA asta nu PONTA sau IOHANNIS , iar u domnu Cristianu , daca tot il jelesti pe Basescu , cel putin el a bagat toti HOTII dupa gratii ca daca nu era el , aia ne furau mult si bine . Cand vad spusele astea din partea ROMANILOR "Mi-e rusine ca traiesc in tara asta" imi e foarte greu sa mai zic cv pt ca pt mine e o MANDRIE si prin asta ma refer ca suntem o TARA puternica si cu o ISTORIE FRUMOASA :)

Fara suparare , dar mi-am spus si eu punctul de vedere in acest TOPIC .

• I love it 1

Cristianu , afirmand ca iti e rusina ca esti roman , ai avea tupeul sa o spui in fata celor ce au stat in diaspora o zi intreaga la coada doar sa voteze si sa iti schimbe viitorul? Pentru culltura voastra , acum o suta si ceva de ani am avut un conducator neamt pe numele lui Carol I care a adus o delzvoltare incredibila romaniei si care in primul razboi mondial nu s-a aliat germaniei ci a luptat alaturi de fortele aliate , deoarece germaia incepea razboiul din motive irationale. Carol II urmasul lui Carol I a modernizat ar[CENSORED] romaniei si in perioada interbelica aveam o ar[CENSORED] cu multe clase peste celelalte armate din europa. Dar voi... probabil nu ati citit si ati ascultat niste munciuni spuse de Ponta.

• I love it 2

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links