rusu-- Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 In urma votului din 16-noiembrie Romania are un presedinte nou , un om de care avea nevoie. Desii PSD-ul si guvernul romaniei si-a batut joc de romanii din diaspora adevarul si vocea poporului s-a facut mai auzita decat ar fi vrut guvernantii care si-au batut joc de romani. Nea Ponta din calitatea lui de prim-ministru a spus ca va demite tot executivul daca un roman din diaspora nu va vota in turul 2 al alegerilor prezidentiale.Mii de romani nu au putut sa voteze la sfarsitul acestei zile datorita sabotarii exercizata de PSD si Ponta.Acei romani care au stat o zi la coada sa voteze pentru noi tineri au fost agasati de jandarmeriile tarilor respective pentru ca au strigat in gura mare ca vor sa voteze. Votul este un drept fundamental si incalcarea lui se pedepseste cu inchisoarea. In toata romania s-au format grupuri de oameni ce au protestat si au cerut prelungirea votului in diaspora. Romanii cu simt de raspundere si gandire logica se bucura in aceasta seara ca au reusit sa impiedice acapararea totala a puterii de catre Ponta si gasca lui de marlani. Romania se bucura ca a facut un pas important spre o evolutie moderna si civilizata. Vocea poporului a spart zidul hotiei si a coruptiei. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiP! Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 (edited) Si ce ***, nu inteleg toata chestia asta Toti erau impotriva lu' Basescu si acum au votat marionelta lui , pe Iohannis Ce tara si politica si mentalitate de ** )))Mi-e rusine ca traiesc in tara asta Edited November 17, 2014 by rusu-- 勇氣 Ai grija la limbaj , avertizare verbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOri Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Iohanis si cu nevastasa doi hoti..care au furat de la oamenii..case si apartamente..estevsi neamt de sange..nu trebe sa al avem ca presedinte..asta fur mai mult..si se vede pe fata lui ca este un om avar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANoNNiM Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Am vzt tot feluri de opinii din parte tuturor dar toti vb fara sa gandeasca . Eu nu ma cert cu nmn dar vreau sa va explic cv din ce ati spus voi , DOri , din toate spusele tale , acele cuvinte i se potrivesc lu PONTA pt ca ala nu a fct nmk , vine la televiziune cu foile facute si cu promisiunile dar dupa le arunca la GUNOI pt ca nu ii pasa ceea ce a zis . PONTA nu a fct nmk , FONDURILE EUROPENE au fct totul in TARA asta nu PONTA sau IOHANNIS , iar u domnu Cristianu , daca tot il jelesti pe Basescu , cel putin el a bagat toti HOTII dupa gratii ca daca nu era el , aia ne furau mult si bine . Cand vad spusele astea din partea ROMANILOR "Mi-e rusine ca traiesc in tara asta" imi e foarte greu sa mai zic cv pt ca pt mine e o MANDRIE si prin asta ma refer ca suntem o TARA puternica si cu o ISTORIE FRUMOASA Fara suparare , dar mi-am spus si eu punctul de vedere in acest TOPIC . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Lucian Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Din partea mea nici unul nu merită să fie preşedintele tări noastre ! Doar Tăriceanu ar merita ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusu-- Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 Cristianu , afirmand ca iti e rusina ca esti roman , ai avea tupeul sa o spui in fata celor ce au stat in diaspora o zi intreaga la coada doar sa voteze si sa iti schimbe viitorul? Pentru culltura voastra , acum o suta si ceva de ani am avut un conducator neamt pe numele lui Carol I care a adus o delzvoltare incredibila romaniei si care in primul razboi mondial nu s-a aliat germaniei ci a luptat alaturi de fortele aliate , deoarece germaia incepea razboiul din motive irationale. Carol II urmasul lui Carol I a modernizat ar[CENSORED] romaniei si in perioada interbelica aveam o ar[CENSORED] cu multe clase peste celelalte armate din europa. Dar voi... probabil nu ati citit si ati ascultat niste munciuni spuse de Ponta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTTeOo Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Iohannis e cea ce ne trebuia noua ca PRESEDINTE ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvaNNN Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Iohannis este noul preşedinte al României ! Mai multe detalii aveţi aici ! Topic Closed vă rog ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts