DK69 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 (edited) Profil user neserios: DmX^TeCkTrYsS O adresa de contact a acestuia: masteron_cs Topic-ul in care vi s-a prezentat: Vand cont STEAM - http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/132265-vand-cont-steam/ O scurta detaliere a evenimentului: I-am dat sa verifice contul sa vada ca merge si mi-a schimbat emailul si parola. Dovezi: Edited November 5, 2014 by DK69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalashinik0ff- Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Hello, The CSBD Staff WIll Take Action As Soon As Possible ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin11380 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Cand cine iti zice " Da-mi datele contului sa ma conectez sa vad daca merge, sau intra cu TW la mine in pc si conecteaza-te sa vedem daca merge contul" E clar ca vrea sa ti-l fure. Pe viitor incearca sa faci schimbul cu un intermediar. Imi pare rau pentru contul tau, stiu cum e. Pana la urma toti invatam dn greseli. Rog un membru din sraff sa adauge id-ul masteron_cs in Lista vanzatori/cumparatori neseriosi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 User-ul a fost adaugat in Lista vanzatorilor/cumparatorilor neseriosi. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si pentru intarziere, de acum incolo ti-as recomanda sa folosesti un intermediar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts