medico- Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 salut la toti! as vrea sa intreb adminii cu ce ocazie iau ban tot timpu dupa ce joc vreo 10 min si fac vreun scor tip 15-2 imi dati blind, va cer sa scoateti blindu, joc alte 5 min si imi dati destroy si ban fara poze fara nimic... cu ce ocazie??care-i motivu?
KENZO. Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Salut, Aceasta sectiune este destinata persoanelor care intampina probleme legate de comunitate. Acesta este un: Subforum dedicat membrilor ce sunt în căutare de răspunsuri la intrebările legate de comunitatea noastră.Pentru înlăturarea zvonurilor eronate şi sporirea comunicării am creat această categorie ce are ca scop informarea membrilor. Nu ezitaţi să puneţi întrebări în legatură cu comunitatea, serverele, ofertele de găzduire, organizările ş evenimente, etc... Server-ul care te-a banat se afla in categoria Counter-Strike 1.6 (oficiali) sau Counter-Strike 1.6 (afiliati) Mai multa atentie pe viitor unde/cum si ce postezi! O seara faina! Topic Closed. 4
Recommended Posts