MrTwister Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 (edited) ¤ Nume în joc:MrTwister ¤ Vârsta:18 ani. ¤ Nume:Florin ¤ Oraș:Craiova ¤ Județ:Dolj ¤ Țară:România ¤ Jocuri preferate:Counter+Strike 1.6 ¤ O scurtă descriere despre tine:Salut , numele meu este Florin , am 18 ani , locuiesc în oraşul Craiova , judeţul Dolj şi sunt elev în clasa a 12 a.Pasiunea mea este PhotoShop-ul , dar că meserie aş vrea să devin medic pe secţia de radiologie a spitalului nr1 din Craiova.Am început să lucrez în PhotoShop acum 2 ani prin noiembrie 2012.Cu timpul , am evoluat , iar de la lucrările pe care le făceam mai urâte că stockul , spun eu am ajuns să fac lucrări mult mai bune.Am venit pe CSBD , să îmi expun lucrările şi să primesc sfaturi constructive.Urăsc persoanele care sunt tupeiste , desii ele sunt tămâie în domeniul în care eu cel puţin încerc să fac ceva.Nu sunt adeptul fumatului , urăsc mâncarea nesănătoasă , îmi place să ies cu prietenii şi să mă joc jocuri pe PC.Această este scurta mea "Bibliografie" , sper că va plăcut. ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil:Ştiam de mult timp , dar nu aveau unde să îmi postez lucrările , aşa că am venit aici. ¤ Server preferat (server doar din comunitate!):Nu joc încă pe vreun server. ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi):Nu am aici am în telefon. Portofoliul meu:http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/131471-art-workmrtwister/ Ps:Poate mă cunoaşte cineva ca şi Twister#GFX. Edited October 30, 2014 by MrTwister
DaNGeROuS KiLLeR Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Welcome To CsBlackDevilEnjoy Your StayHave Fun
Recommended Posts