Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): Y!M : stoicarazvan11 Skype: stoicarazvan11 Telefon : In privat

ø Produs(e) scoase la vânzare:  Counter Strike | Counter-Strike: Global Offensive | Counter-Strike: Source | GRID 2 | Need for Speed: Hot Pursuit 

ø Preţul produsului(elor): 40 euro 

ø Poze produs(e): http://postimg.org/image/v45wscqhl/

ø Metodă de plată: Transfer bancar 

ø Alte specificaţii: Astept oameni seriosi .  Profil Steam 

Posted

40 de euro e foarte scump... cs si go acum mai mult de 10 e nu fac si celelalte 2 sunt inutile .. daca il lasi la 10e il iau yo.

• I love it 1
Posted

40 de euro e foarte scump... cs si go acum mai mult de 10 e nu fac si celelalte 2 sunt inutile .. daca il lasi la 10e il iau yo.

Prietene , Cs:go-ul e 11 euro cs-ul normal este 8 euro , Cs-ul source e 19 , grid e 24 de euro , need for speed este 15 euro si imi zici ca e inutil ?

Posted (edited)

Razvii. Prietene nu o sa-ti dea nimeni 40 e! 

Daca o sa-l lasi la 20 da..Dar 40 nu o sa-l cumpere nimeni, mai bine isi ia unu nou! :| si ii mai ramane si bani. 

Nustiu ce sa zic. 

Edited by DiavoL @ CSBD
Posted

Zii sărumâna dacă primeşti 8E pe el . Steam-ul e ca şi un telefon îl ei cu 400de lei îl dai cu 150 .

Posted

Zii sărumâna dacă primeşti 8E pe el . Steam-ul e ca şi un telefon îl ei cu 400de lei îl dai cu 150 .

Frate , n-am nevoie de PAREREA TA OK ? Lasi comentariu doar daca vrei sa cumperi .

• 2 weeks later...
Posted

35? :)) Mai scade la 30 si eu ţi-l cumpăr

Posted

35? :)) Mai scade la 30 si eu ţi-l cumpăr

30 Transfer bancar ? Daca da , s-a facut :) 

Posted

Puteti da T/C 

Contul a fost furat , cine ma are la prieteni sa ma stearga :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links