Jump to content

Recommended Posts

Posted

ø Modalitate de contact (Y!m / Skype):peter_paula62 (Y!M)

ø Produs(e) scoase la vânzare: Steam cu cs 1.6 cs:go si alte jocuri

ø Preţul produsului(elor):5-6euro (orange)

ø Poze produs(e):http://i.imgur.com/XAeI0MX.png

ø Metodă de plată:Orange,cod reincarcabil

ø Alte specificaţii:Astept oferte ! Primu venit,primu servit

• I love it 1
Posted

Dacă oferi primul, lasă reply. si til cumpăr eu 

Nu ofer primu,nici un vanzator de steam nu ofera primu,ps:NU VENITI LA MINE SA IMI ZICETI:INTRA LA MINE IN PC SA VAD STEAMU,ETC...PRIMITI IGNOR

Oferta inca mai este valabila !!

Posted

E teapa ! Am vorbit cu el pe mess si zice ca nu da primul si nu vrea sa faca alte poze etc. Apoi ce-s astea? Zic sa inchideti topicul ! Pune mai multe poze. Clar teapa , daca nu da primul nu vrea nici sa intre in pc ! Apoi asta nu e vanzator. 

• I love it 1
Posted

E teapa ! Am vorbit cu el pe mess si zice ca nu da primul si nu vrea sa faca alte poze etc. Apoi ce-s astea? Zic sa inchideti topicul ! Pune mai multe poze. Clar teapa , daca nu da primul nu vrea nici sa intre in pc ! Apoi asta nu e vanzator. 

Aoleu,copile de 12 ani,daca nu sti mai bine taci din gura,ai zis ca nu e bun print-ul,ok ti-am facut alt print la steam,si dupa mai ai tupeu sa imi ceri steamu,si n-ai mai zis sa-ti fac nici un print,cine intra la tine sa iti arate steamu?stai linistit ca nu m-am nascut ieri si n-am 12 ani sa cersesc steam,daca n-ai bani nu ma mai cauta sa-ti vand steam,trebuia sa zici de prima data ca esti sarac n-ai ce manca si vrei sa-ti cumperi un steam si eu ti-l dadeam gratis.Nici un vanzator de steam nu da primu.

Posted

Aoleu,copile de 12 ani,daca nu sti mai bine taci din gura,ai zis ca nu e bun print-ul,ok ti-am facut alt print la steam,si dupa mai ai tupeu sa imi ceri steamu,si n-ai mai zis sa-ti fac nici un print,cine intra la tine sa iti arate steamu?stai linistit ca nu m-am nascut ieri si n-am 12 ani sa cersesc steam,daca n-ai bani nu ma mai cauta sa-ti vand steam,trebuia sa zici de prima data ca esti sarac n-ai ce manca si vrei sa-ti cumperi un steam si eu ti-l dadeam gratis.Nici un vanzator de steam nu da primu.

Alt print ? :)) E tot acelasi. Am vrut sa-l cumpar. SI nu eu te-am cautat , ci tu mi-ai dat add. Si ala de 12 ani esti tu. Bani am cati vreau eu , nu eu sunt disperat de bani , ci tu. De accea vinzi steamul ! Noroc sa ai sa gasesti "fraierul" care sa ti-l ia ;)

• I love it 1
Posted

Alt print ? :)) E tot acelasi. Am vrut sa-l cumpar. SI nu eu te-am cautat , ci tu mi-ai dat add. Si ala de 12 ani esti tu. Bani am cati vreau eu , nu eu sunt disperat de bani , ci tu. De accea vinzi steamul ! Noroc sa ai sa gasesti "fraierul" care sa ti-l ia ;)

Mai mucosule,Ce-ai vrut sa cumperi tu?ca tu n-ai bani sa mergi la o toaleta publica,tu ai postat in topicul meu sa te caut eu te-am cautat,si pentru ca vand eu steamu asta e treaba mea,nu ma imbogatesc de la 5-6euro.Deci te rog frumos nu mai posta aici ca te faci de ras,daca ti-am dat ceva teapa fa-mi o reclamatie.

Guest flasH4ever
Posted

Incercati sa nu faceti chat aici si nu mai folositi un limbaj de mahala. In caz contrar veti fi sanctionati! 

Nebunu', petru a evita astfel de afirmatii din partea userilor, lasa un link cu profilul tau de steam, deoarece asa poti justifica mai bine posesia bunului.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sunt de acord cu el. Are doar o amarata de poza care nu semnifica nimic ! . Nici nu vrea sa puna o dovada ca are contul respectiv ! Cer inchiderea topicului !

Posted (edited)

Sunt de acord cu el. Are doar o amarata de poza care nu semnifica nimic ! . Nici nu vrea sa puna o dovada ca are contul respectiv ! Cer inchiderea topicului !

Ai venit sa te razbuni pentru ca am zis adevaru?=))),ce copil disperat si [CENSORED] esti.

Am vandut cu succes steamu,puteti inchide topicu.

Edited by rusu-- @ ZM
Warn +2 / Limbaj Neadecvat
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.