SpawN.. Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 ø Modalitate de contact (Y!m / Skype):peter_paula62 (Y!M) ø Produs(e) scoase la vânzare: Steam cu cs 1.6 cs:go si alte jocuri ø Preţul produsului(elor):5-6euro (orange) ø Poze produs(e):http://i.imgur.com/XAeI0MX.png ø Metodă de plată:Orange,cod reincarcabil ø Alte specificaţii:Astept oferte ! Primu venit,primu servit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.b!L@L Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Accepti schimb-uri ? Iti dau un cont origin pe steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Accepti schimb-uri ? Iti dau un cont origin pe steam. Nu accept schimburi,doar bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobbu Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Dacă oferi primul, lasă reply. si til cumpăr eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 Dacă oferi primul, lasă reply. si til cumpăr eu Nu ofer primu,nici un vanzator de steam nu ofera primu,ps:NU VENITI LA MINE SA IMI ZICETI:INTRA LA MINE IN PC SA VAD STEAMU,ETC...PRIMITI IGNOR Oferta inca mai este valabila !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alcooliks ;x Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 E teapa ! Am vorbit cu el pe mess si zice ca nu da primul si nu vrea sa faca alte poze etc. Apoi ce-s astea? Zic sa inchideti topicul ! Pune mai multe poze. Clar teapa , daca nu da primul nu vrea nici sa intre in pc ! Apoi asta nu e vanzator. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 E teapa ! Am vorbit cu el pe mess si zice ca nu da primul si nu vrea sa faca alte poze etc. Apoi ce-s astea? Zic sa inchideti topicul ! Pune mai multe poze. Clar teapa , daca nu da primul nu vrea nici sa intre in pc ! Apoi asta nu e vanzator. Aoleu,copile de 12 ani,daca nu sti mai bine taci din gura,ai zis ca nu e bun print-ul,ok ti-am facut alt print la steam,si dupa mai ai tupeu sa imi ceri steamu,si n-ai mai zis sa-ti fac nici un print,cine intra la tine sa iti arate steamu?stai linistit ca nu m-am nascut ieri si n-am 12 ani sa cersesc steam,daca n-ai bani nu ma mai cauta sa-ti vand steam,trebuia sa zici de prima data ca esti sarac n-ai ce manca si vrei sa-ti cumperi un steam si eu ti-l dadeam gratis.Nici un vanzator de steam nu da primu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alcooliks ;x Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Aoleu,copile de 12 ani,daca nu sti mai bine taci din gura,ai zis ca nu e bun print-ul,ok ti-am facut alt print la steam,si dupa mai ai tupeu sa imi ceri steamu,si n-ai mai zis sa-ti fac nici un print,cine intra la tine sa iti arate steamu?stai linistit ca nu m-am nascut ieri si n-am 12 ani sa cersesc steam,daca n-ai bani nu ma mai cauta sa-ti vand steam,trebuia sa zici de prima data ca esti sarac n-ai ce manca si vrei sa-ti cumperi un steam si eu ti-l dadeam gratis.Nici un vanzator de steam nu da primu. Alt print ? ) E tot acelasi. Am vrut sa-l cumpar. SI nu eu te-am cautat , ci tu mi-ai dat add. Si ala de 12 ani esti tu. Bani am cati vreau eu , nu eu sunt disperat de bani , ci tu. De accea vinzi steamul ! Noroc sa ai sa gasesti "fraierul" care sa ti-l ia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 Alt print ? ) E tot acelasi. Am vrut sa-l cumpar. SI nu eu te-am cautat , ci tu mi-ai dat add. Si ala de 12 ani esti tu. Bani am cati vreau eu , nu eu sunt disperat de bani , ci tu. De accea vinzi steamul ! Noroc sa ai sa gasesti "fraierul" care sa ti-l ia Mai mucosule,Ce-ai vrut sa cumperi tu?ca tu n-ai bani sa mergi la o toaleta publica,tu ai postat in topicul meu sa te caut eu te-am cautat,si pentru ca vand eu steamu asta e treaba mea,nu ma imbogatesc de la 5-6euro.Deci te rog frumos nu mai posta aici ca te faci de ras,daca ti-am dat ceva teapa fa-mi o reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flasH4ever Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Incercati sa nu faceti chat aici si nu mai folositi un limbaj de mahala. In caz contrar veti fi sanctionati! Nebunu', petru a evita astfel de afirmatii din partea userilor, lasa un link cu profilul tau de steam, deoarece asa poti justifica mai bine posesia bunului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted October 21, 2014 Author Share Posted October 21, 2014 La cod Paysafe fac redurecere 1 euro -->Care are cod paysafe ii vand steamu cu 4euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al3x BaDuT Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Add me - alex.badut sunt interesat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted November 29, 2014 Author Share Posted November 29, 2014 (edited) Oferta valabila: 25 euro paysafecard Edited November 29, 2014 by Nebunu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted December 13, 2014 Author Share Posted December 13, 2014 UP ! Accept paysafecard,orange,cosmote,vodafone ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvaNNN Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 E teapa ! Am vorbit cu el pe mess si zice ca nu da primul si nu vrea sa faca alte poze etc. Apoi ce-s astea? Zic sa inchideti topicul ! Pune mai multe poze. Clar teapa , daca nu da primul nu vrea nici sa intre in pc ! Apoi asta nu e vanzator. Sunt de acord cu el. Are doar o amarata de poza care nu semnifica nimic ! . Nici nu vrea sa puna o dovada ca are contul respectiv ! Cer inchiderea topicului ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted December 23, 2014 Author Share Posted December 23, 2014 (edited) Sunt de acord cu el. Are doar o amarata de poza care nu semnifica nimic ! . Nici nu vrea sa puna o dovada ca are contul respectiv ! Cer inchiderea topicului ! Ai venit sa te razbuni pentru ca am zis adevaru?=))),ce copil disperat si [CENSORED] esti. Am vandut cu succes steamu,puteti inchide topicu. Edited December 24, 2014 by rusu-- @ ZM Warn +2 / Limbaj Neadecvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts