Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Vand Cont steam [IEFTIN]

Recommended Posts

ø Modalitate de contact (Y!m / Skype):peter_paula62 (Y!M)

ø Produs(e) scoase la vânzare: Steam cu cs 1.6 cs:go si alte jocuri

ø Preţul produsului(elor):5-6euro (orange)

ø Poze produs(e):http://i.imgur.com/XAeI0MX.png

ø Metodă de plată:Orange,cod reincarcabil

ø Alte specificaţii:Astept oferte ! Primu venit,primu servit

• I love it 1

E teapa ! Am vorbit cu el pe mess si zice ca nu da primul si nu vrea sa faca alte poze etc. Apoi ce-s astea? Zic sa inchideti topicul ! Pune mai multe poze. Clar teapa , daca nu da primul nu vrea nici sa intre in pc ! Apoi asta nu e vanzator. 

Aoleu,copile de 12 ani,daca nu sti mai bine taci din gura,ai zis ca nu e bun print-ul,ok ti-am facut alt print la steam,si dupa mai ai tupeu sa imi ceri steamu,si n-ai mai zis sa-ti fac nici un print,cine intra la tine sa iti arate steamu?stai linistit ca nu m-am nascut ieri si n-am 12 ani sa cersesc steam,daca n-ai bani nu ma mai cauta sa-ti vand steam,trebuia sa zici de prima data ca esti sarac n-ai ce manca si vrei sa-ti cumperi un steam si eu ti-l dadeam gratis.Nici un vanzator de steam nu da primu.

Aoleu,copile de 12 ani,daca nu sti mai bine taci din gura,ai zis ca nu e bun print-ul,ok ti-am facut alt print la steam,si dupa mai ai tupeu sa imi ceri steamu,si n-ai mai zis sa-ti fac nici un print,cine intra la tine sa iti arate steamu?stai linistit ca nu m-am nascut ieri si n-am 12 ani sa cersesc steam,daca n-ai bani nu ma mai cauta sa-ti vand steam,trebuia sa zici de prima data ca esti sarac n-ai ce manca si vrei sa-ti cumperi un steam si eu ti-l dadeam gratis.Nici un vanzator de steam nu da primu.

Alt print ? :)) E tot acelasi. Am vrut sa-l cumpar. SI nu eu te-am cautat , ci tu mi-ai dat add. Si ala de 12 ani esti tu. Bani am cati vreau eu , nu eu sunt disperat de bani , ci tu. De accea vinzi steamul ! Noroc sa ai sa gasesti "fraierul" care sa ti-l ia ;)

• I love it 1

Alt print ? :)) E tot acelasi. Am vrut sa-l cumpar. SI nu eu te-am cautat , ci tu mi-ai dat add. Si ala de 12 ani esti tu. Bani am cati vreau eu , nu eu sunt disperat de bani , ci tu. De accea vinzi steamul ! Noroc sa ai sa gasesti "fraierul" care sa ti-l ia ;)

Mai mucosule,Ce-ai vrut sa cumperi tu?ca tu n-ai bani sa mergi la o toaleta publica,tu ai postat in topicul meu sa te caut eu te-am cautat,si pentru ca vand eu steamu asta e treaba mea,nu ma imbogatesc de la 5-6euro.Deci te rog frumos nu mai posta aici ca te faci de ras,daca ti-am dat ceva teapa fa-mi o reclamatie.

Guest flasH4ever

Incercati sa nu faceti chat aici si nu mai folositi un limbaj de mahala. In caz contrar veti fi sanctionati! 

Nebunu', petru a evita astfel de afirmatii din partea userilor, lasa un link cu profilul tau de steam, deoarece asa poti justifica mai bine posesia bunului.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

E teapa ! Am vorbit cu el pe mess si zice ca nu da primul si nu vrea sa faca alte poze etc. Apoi ce-s astea? Zic sa inchideti topicul ! Pune mai multe poze. Clar teapa , daca nu da primul nu vrea nici sa intre in pc ! Apoi asta nu e vanzator. 

Sunt de acord cu el. Are doar o amarata de poza care nu semnifica nimic ! . Nici nu vrea sa puna o dovada ca are contul respectiv ! Cer inchiderea topicului !

Sunt de acord cu el. Are doar o amarata de poza care nu semnifica nimic ! . Nici nu vrea sa puna o dovada ca are contul respectiv ! Cer inchiderea topicului !

Ai venit sa te razbuni pentru ca am zis adevaru?=))),ce copil disperat si [CENSORED] esti.

Am vandut cu succes steamu,puteti inchide topicu.

Edited by rusu-- @ ZM
Warn +2 / Limbaj Neadecvat

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links