Jump to content
Facebook Twitter Youtube

☕ Eid al-Fitr ☕

Days

Hours

Minutes

Seconds

Recommended Posts

Posted
Descriere a problemei: Pai,cand vreau sa aleg un font nu vad modelul fondatului doar numele fonturilor,jos este o poza cu care sa va lamuriti care este problema . 

Poze:  hgG6rKO.png

Alte detalii: Daca stiti va rog sa imi spuneti sa rezolv problema :) . Multumesc .

Posted

Salutare,

Cred ca fisierele fonturilor nu corespund sau nu au un format concret.Ai putea sa ne arati o poza cu alt program (Ex: Microsoft Word) in care este lista fonturilor?Sa vedem daca este problema de la photoshop sau windows.

Posted

Eu zic sa-ti reinstalezi photoshop-ul.

Si dupa aceea vezi daca-ti merge, daca nu va merge, problema va fii de la windows.

Posted

dev,probema este ca nu am instalat orice alt program in care sa am fonturi,dar am avut un ps care l-am dezinstalat dar pe ala mi se vedeau,si inainte de ps-ul la care mi se vedeau fonturile am avut tot un photoshop ca cel pe care il am acuma si am putu rezolva problema dar nu mai stiu de unde .

Posted

dev,probema este ca nu am instalat orice alt program in care sa am fonturi,dar am avut un ps care l-am dezinstalat dar pe ala mi se vedeau,si inainte de ps-ul la care mi se vedeau fonturile am avut tot un photoshop ca cel pe care il am acuma si am putu rezolva problema dar nu mai stiu de unde .

In acest caz te sfatuiesc sa iti instalezi un pachet de la Microsoft cu toate programele lui.

Posted

Am rezolvat problema,multumesc pentru sfaturi . :) Topic Closed !

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links