KinkyNesquiK Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 ATENTIE!!!!!!!! Tocmai am primit un mesaj de pe un numar strain: +375 29 473 00 75 in care scrie "Am ceva important sa iti spun, suna-ma". Am cautat informatii pe internet despre acest tip de numar (pentru ca nu imi era cunoscut), si am gasit ca este un numar fraudulos, care odata ce este apelat, nu va raspunde nimeni, va intra o casuta vocala care va taxa minim 30$. Pe langa acest lucru, odata apelat acest numar, toate informatiile din telefon, mai ales cele Bancare, vor fi furate si cel mai probabil folosite spre golirea conturilor utilizatorilor acelui mobil. Daca vreti, va recomand sa dati SHARE... Ar fi pacat ca cineva sa pateasca astfel de lucruri... Sursa : Facebook 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusu-- Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Ciudata treaba , eram obisnuiti cu baietii din puscarie efectuand manevra "accidentul". Sa speram ca nu vor exista multe victime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANoNNiM Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Multumim ca ne-ai pus la curent si pe noi de aceasta problema , asa cv nu am intalnit si sper sa nu intalnesc . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_skyrem_ Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Este bine de stiut astfel de lucruri,sunt multi care au patit asta si nu le este bine deloc,candva si eu am primit un telefon de genu,dar nu lam sunat inapoi si nu l-am bagat in seama.Multumim inca odata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlatu. Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) Ceea la ce te referi tu e ca poate te-a sunat cineva si a vrut sa incerce metoda ''accidentul''. Iti multumim pentru ca ne-ai ''pus la curent''. Desigur sunt foarte multe metode pentru a afla detalii personale si a speria persoanele. Am citit pe internet dupa ce am vazut acest topic si am vazut acest text: Se spune ca poate sa raspunda o doamna si vorbeste de foarte multe ori in limba araba si mesajul se repeta. Fiind limba araba multe persoane nu inteleg aceasta limba si se panicheaza si fiind mesajul repetat. Edited October 1, 2014 by marKy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts