FawnApollo Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 ¤ Nume în joc: xXxFawnApoLLOxX;x¤ Vârsta: 17¤ Nume: Rotar Adrian¤ Oraș: Rădăuți¤ Județ: Suceava¤ Țară: Romania¤ Jocuri preferate: Counter-Strike 1.6 & Counter-Strike Global Offensive¤ O scurtă descriere despre tine: Bună csblackdevil , pe durata care voi fi eu aici sper să ne ințelegem bine , să socializăm etc. , Am cunoștințe cât de cât bune în cs1.6 , și deasemenea cunoștințe foarte bune în IPB , PHPBB3 & Puține în vBulletin. Deasemenea am cunoștiințe bune - foarte bune în PhotoShop. Cam atât despre mine. ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Din GameTracker , dar am auzit de csbd de foarte mult timp.¤ Server preferat (server doar din comunitate!): ZmUnderWorld.CsBlackDevil.Com ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Nu am poze în PC , o să bag una și revin cu un edit sau cu un reply. Buna Seara CSBD.
DaNGeROuS KiLLeR Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Welcome To CsBlackDevil Have Fun
Xpert™ Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 (edited) Bun venit în CsBlackDevil ! Edited September 19, 2014 by Dragoș + Thread Closed
Recommended Posts