Guest Jannicke Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 ¤ Nume în joc: Jannicke <GeO>¤ Vârsta: 25 ani¤ Nume: Topea Georgiana¤ Oraș: Rolvsøy¤ Județ: Fredrikstad¤ Țară: Norvegia¤ Jocuri preferate: CS 1.6, Fifa, Need For Speed¤ O scurtă descriere despre tine: O fata cuminte la locul meu, pasionata de fotografiat, gatit si muzica.¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: De la dudu¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Heroes.csblackdevil.com¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Am la avatar 4
gFxx Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 ¤ Nume în joc: Jannicke <GeO> ¤ Vârsta: 25 ani ¤ Nume: Topea Georgiana ¤ Oraș: Rolvsøy ¤ Județ: Fredrikstad ¤ Țară: Norvegia ¤ Jocuri preferate: CS 1.6, Fifa, Need For Speed ¤ O scurtă descriere despre tine: O fata cuminte la locul meu, pasionata de fotografiat, gatit si muzica. ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: De la dudu ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Heroes.csblackdevil.com ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Am la avatar Salut, bun venit
Recommended Posts