Jump to content

HighLifeZM.CsBlackDevil.Com [Zombie Plague 6.2] / Zombie OutStanding

Recommended Posts

Posted
  • Joc: CS 1.6
  • Nume dorit (Nume.CsBlackDevil.Com): highlifezm.CsBlackDevil.Com
  • Numar de sloturi: 32
  • Oferta gazduire: (Krond Premium / Special Offer): Krond
  • Mod de joc: Zombie Plague/ Zombie OutStanding
  • Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): y!m best_extream ; skype vanea432
  • Caut: O persoană matură care este dispusă să contribuie la plata hosting-ului.
  • Detalii : Serveru pina pe data de 16 va fi procurat , si un saptaminal de la csdb-boost  ,
  • Va rog mult cei care nu sunt interesanti sau care naveti un ban in buzunar si umblati cu tepele pentru a face niste euro de boosturi sau host nu va bagati  , deoarece m-am saturat sa deschid sute de servere si sa nu ajung cu macar unu sus undeva , vreau ceva bun de data asta si cu existenta a serverului pe mult timp
  • Va multumesc la toti pentru atentia si ajutorul acordat.
  • Caut: 2  Fondatori care sa contribuie la plata hostului [10 euro paypal ]

4 Owneri care sa ma ajute la inceput 1/2 luni [5 euro]

3-4 Co-Owneri care sa se ocupe cu poularea sv [aducerea playerilor , donatii boost 1,2,3 euro]

Ofer: Fondator :Acces ftp+Manager Cs 1.6

Owner : Acces user.ini+Manager Cs 1.6

Co-Owner : Manager Cs 1.6[daca vrea]

MODEL :

• Nume :
  • Prenume :
  • Varsta[peste16 ani]:
  • CNP Primele 3 cifre :
  • Experienta :
  • Grad:
  • Cat Donati :
  • Id :
  • Daca e vorba de outstanding va fi pe baza mysql bazat pe site rank top15 si admins
  • I love it 1
Posted

Vreau sa-ti aduc la cunostinta ca modul Zombie Plague 6.2 este strict interzis pe aceasta comunitate.

Mr.Love: " Datorita evenimentelor intamplate in decursul primei jumati a acestui an 2014, am hotarat, ca addons-urile Zombie Plague 6.0 / 6.2 marca [dvl]aditza ( twixq), sa fiestrict interzise pe serverele din comunitatea CsBlackDevil.

Fac exceptie serverele ce detin asemenea addonsuri, de dinaintea postarii acestei prevederi, si anume:

- ZmOldSchool.CsBlackDevil.Com

- ThunderZm.CsBlackDevil.Com

- WalkingDead.CsBlackDevil.Com

- NewSchool.CsblackDevil.Com

- ShadowsZm.CsBlackDevil.Com

Orice incalcare a prevederii va fi sanctionata."

Cu stima,

staff-ul CSBD

• I love it 1
Posted

Sunt dispus sa te ajut cu serverul , cat si cu plata.

acceptat , am vorbit baeatul a donat caut inca un fondator 10 euro si sv va fi on , si boostul la fel , addonsul e gata

Posted (edited)

Dochin poti avea server Zm 6.2 dar nu de la adita (twixQ) daca ai addonsu-l tau poti avea server 6.2 ;)

Zombie Plague 6.0 / 6.2 marca [dvl]aditza ( twixq) sunt interzise , daca eu detin 6.2 pot avea server .

Edited by PabloZM
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.