Gangsta24 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Joc: CS 1.6 Nume dorit (Nume.CsBlackDevil.Com): highlifezm.CsBlackDevil.Com Numar de sloturi: 32 Oferta gazduire: (Krond Premium / Special Offer): Krond Mod de joc: Zombie Plague/ Zombie OutStanding Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): y!m best_extream ; skype vanea432 Caut: O persoană matură care este dispusă să contribuie la plata hosting-ului. Detalii : Serveru pina pe data de 16 va fi procurat , si un saptaminal de la csdb-boost , Va rog mult cei care nu sunt interesanti sau care naveti un ban in buzunar si umblati cu tepele pentru a face niste euro de boosturi sau host nu va bagati , deoarece m-am saturat sa deschid sute de servere si sa nu ajung cu macar unu sus undeva , vreau ceva bun de data asta si cu existenta a serverului pe mult timp Va multumesc la toti pentru atentia si ajutorul acordat. Caut: 2 Fondatori care sa contribuie la plata hostului [10 euro paypal ] 4 Owneri care sa ma ajute la inceput 1/2 luni [5 euro] 3-4 Co-Owneri care sa se ocupe cu poularea sv [aducerea playerilor , donatii boost 1,2,3 euro] Ofer: Fondator :Acces ftp+Manager Cs 1.6 Owner : Acces user.ini+Manager Cs 1.6 Co-Owner : Manager Cs 1.6[daca vrea] MODEL : Nume : Prenume : Varsta[peste16 ani]: CNP Primele 3 cifre : Experienta : Grad: Cat Donati : Id : Daca e vorba de outstanding va fi pe baza mysql bazat pe site rank top15 si admins 1
Dochin Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Vreau sa-ti aduc la cunostinta ca modul Zombie Plague 6.2 este strict interzis pe aceasta comunitate. Mr.Love: " Datorita evenimentelor intamplate in decursul primei jumati a acestui an 2014, am hotarat, ca addons-urile Zombie Plague 6.0 / 6.2 marca [dvl]aditza ( twixq), sa fiestrict interzise pe serverele din comunitatea CsBlackDevil. Fac exceptie serverele ce detin asemenea addonsuri, de dinaintea postarii acestei prevederi, si anume: - ZmOldSchool.CsBlackDevil.Com - ThunderZm.CsBlackDevil.Com - WalkingDead.CsBlackDevil.Com - NewSchool.CsblackDevil.Com - ShadowsZm.CsBlackDevil.Com Orice incalcare a prevederii va fi sanctionata." Cu stima, staff-ul CSBD 1
Gangsta24 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 voi vorbi cu ei sau voi pune outstanding 1
Gudzone Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Sunt dispus sa te ajut cu serverul , cat si cu plata.
Gangsta24 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Sunt dispus sa te ajut cu serverul , cat si cu plata. acceptat , am vorbit baeatul a donat caut inca un fondator 10 euro si sv va fi on , si boostul la fel , addonsul e gata
PabloZM Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) Dochin poti avea server Zm 6.2 dar nu de la adita (twixQ) daca ai addonsu-l tau poti avea server 6.2 Zombie Plague 6.0 / 6.2 marca [dvl]aditza ( twixq) sunt interzise , daca eu detin 6.2 pot avea server . Edited September 13, 2014 by PabloZM
Gangsta24 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Am inteles nu cred ca fost nevoie sa faci +1
Adrian Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Salut! De acum addons-urile ZM PLAGUE 6.0 / 6.2 (Ultimate) pot fi cumparate direct prin CSBlackDevil. Mai multe informatii aici: http://csblackdevil.com/forums/index.php?/forum-5/announcement-6-csblackdevil-zombie-plague/ Succes in gasirea unei echipe! 2
Recommended Posts