Jump to content
Facebook Twitter Youtube

HighLifeZM.CsBlackDevil.Com [Zombie Plague 6.2] / Zombie OutStanding

Recommended Posts

Posted
  • Joc: CS 1.6
  • Nume dorit (Nume.CsBlackDevil.Com): highlifezm.CsBlackDevil.Com
  • Numar de sloturi: 32
  • Oferta gazduire: (Krond Premium / Special Offer): Krond
  • Mod de joc: Zombie Plague/ Zombie OutStanding
  • Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): y!m best_extream ; skype vanea432
  • Caut: O persoană matură care este dispusă să contribuie la plata hosting-ului.
  • Detalii : Serveru pina pe data de 16 va fi procurat , si un saptaminal de la csdb-boost  ,
  • Va rog mult cei care nu sunt interesanti sau care naveti un ban in buzunar si umblati cu tepele pentru a face niste euro de boosturi sau host nu va bagati  , deoarece m-am saturat sa deschid sute de servere si sa nu ajung cu macar unu sus undeva , vreau ceva bun de data asta si cu existenta a serverului pe mult timp
  • Va multumesc la toti pentru atentia si ajutorul acordat.
  • Caut: 2  Fondatori care sa contribuie la plata hostului [10 euro paypal ]

4 Owneri care sa ma ajute la inceput 1/2 luni [5 euro]

3-4 Co-Owneri care sa se ocupe cu poularea sv [aducerea playerilor , donatii boost 1,2,3 euro]

Ofer: Fondator :Acces ftp+Manager Cs 1.6

Owner : Acces user.ini+Manager Cs 1.6

Co-Owner : Manager Cs 1.6[daca vrea]

MODEL :

• Nume :
  • Prenume :
  • Varsta[peste16 ani]:
  • CNP Primele 3 cifre :
  • Experienta :
  • Grad:
  • Cat Donati :
  • Id :
  • Daca e vorba de outstanding va fi pe baza mysql bazat pe site rank top15 si admins
  • I love it 1
Posted

Vreau sa-ti aduc la cunostinta ca modul Zombie Plague 6.2 este strict interzis pe aceasta comunitate.

Mr.Love: " Datorita evenimentelor intamplate in decursul primei jumati a acestui an 2014, am hotarat, ca addons-urile Zombie Plague 6.0 / 6.2 marca [dvl]aditza ( twixq), sa fiestrict interzise pe serverele din comunitatea CsBlackDevil.

Fac exceptie serverele ce detin asemenea addonsuri, de dinaintea postarii acestei prevederi, si anume:

- ZmOldSchool.CsBlackDevil.Com

- ThunderZm.CsBlackDevil.Com

- WalkingDead.CsBlackDevil.Com

- NewSchool.CsblackDevil.Com

- ShadowsZm.CsBlackDevil.Com

Orice incalcare a prevederii va fi sanctionata."

Cu stima,

staff-ul CSBD

• I love it 1
Posted

Sunt dispus sa te ajut cu serverul , cat si cu plata.

Posted

Sunt dispus sa te ajut cu serverul , cat si cu plata.

acceptat , am vorbit baeatul a donat caut inca un fondator 10 euro si sv va fi on , si boostul la fel , addonsul e gata

Posted (edited)

Dochin poti avea server Zm 6.2 dar nu de la adita (twixQ) daca ai addonsu-l tau poti avea server 6.2 ;)

Zombie Plague 6.0 / 6.2 marca [dvl]aditza ( twixq) sunt interzise , daca eu detin 6.2 pot avea server .

Edited by PabloZM
Posted

Am inteles nu cred ca fost nevoie sa faci  +1

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links