The*death Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 (edited) Visual Studio Express 2012 are un set complex de instrumente de prevetare si dezvoltare pentru aplicatii/programe pentru diferite platforme: Desktop, Web cat si Mobile. Limbajele de programare suportate de acest IDE sunt : C, C++. C#, Visual Basic, ASP.NET (+HTML & CSS for design). Aceste limbaje permit sa beneficieze de caracteristicile si propietatile .NET Framework care oferă acces la tehnologii cheie care simplifica dezvoltarea de aplicații web ASP și XML Web Services cu Visual Web Developer. Inafara suportarii tuturor limbajelor de mai sus, acest program mai ofera si o interfata usoara si crearea auto[CENSORED] a ferestrei aplicatiei/programului.Poze/Imagini: (sunt doar de la Visual Studio Express 2012 For Desktop) Spoiler Spoiler Spoiler Acest program este 100% gratuit si nu necesita licenta, doar un cont de microsoft. Ce am scris in acest topic este doar pe scurt. Eu recomand acest program pentru cei care vor sa se duca pe latura de programare. Am uitat sursa: CLICK HERE! (for desktop) CLICK HERE! (for Web) Edit: Ocupa cel putin 3,8 GB numai pentru desktop si web.... Edited September 12, 2014 by Javed TOPIC CLOSED
Recommended Posts