DroWx. Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 (edited) Joc: San Andreas Multiplayer Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra):gta.csblackdevil.ro Numar de sloturi:100 - 150 ( am asigurati 50 de playeri ) Mod de joc:SA:MP Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype):deejay.samp Caut:Donatori / Scripteri / Admini / Helperi Edited September 3, 2014 by DroWx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DroWx. Posted September 3, 2014 Author Share Posted September 3, 2014 (edited) Astept raspunsuri .. Sunt dispus sa donez 3-5 euro prin luna octombrie... Edited September 4, 2014 by KENZO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENZO. Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Astept raspunsuri .. Sunt dispus sa donez 3-5 euro prin luna octombrie... Te rog sa eviti astfel de posturi, foloseste functia "Bump this topic" pentru a-ti ramane topicul sus! [ http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/76896-funcţia-bump-pentru-secţiunea-vreau-server/ ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Salut. Avem o persoana cu un server de SA:MP in comunitate. Te sfatuiesc sa iei legatura cu ownerul si sa va ajutati reciproc. O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENZO. Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Lipsa de activitate! Cu 3-5 euro nu cred ca iti poti deschide un server de sa:mp, vorba colegului meu, discuta cu owner-ul serverului rpg, poate are posibilitatea de a te ajuta chiar el. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts