DroWx. Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Joc: San Andreas Multiplayer Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra):gta.csblackdevil.ro Numar de sloturi:100 - 150 ( am asigurati 50 de playeri ) Mod de joc:SA:MP Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype):deejay.samp Caut:Donatori / Scripteri / Admini / Helperi Edited September 3, 2014 by DroWx.
DroWx. Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 (edited) Astept raspunsuri .. Sunt dispus sa donez 3-5 euro prin luna octombrie... Edited September 4, 2014 by KENZO!
KENZO. Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Astept raspunsuri .. Sunt dispus sa donez 3-5 euro prin luna octombrie... Te rog sa eviti astfel de posturi, foloseste functia "Bump this topic" pentru a-ti ramane topicul sus! [ http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/76896-funcţia-bump-pentru-secţiunea-vreau-server/ ]
Adrian Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Salut. Avem o persoana cu un server de SA:MP in comunitate. Te sfatuiesc sa iei legatura cu ownerul si sa va ajutati reciproc. O zi buna!
KENZO. Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Lipsa de activitate! Cu 3-5 euro nu cred ca iti poti deschide un server de sa:mp, vorba colegului meu, discuta cu owner-ul serverului rpg, poate are posibilitatea de a te ajuta chiar el. Topic Closed.
Recommended Posts