MdFk.JB Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Joc: GTA SAN ANDREAS MULTI PLAYER Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): xzone.csblackdevil.com Numar de sloturi: 500 Mod de joc: SA:MP Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): low_xd95 / skype: freakzjb_george Caut: Donatori . scripter am (eu insumi). De ce 300 slot-uri ? am o sursa de 100-200 playeri , care vor juca pe server. ( romani .) Ce caut ? : donatori pentru platirea hostului. host? : 0 ping Game-Mode ? : RPG Cine este interesat sa imi dea add. sau reply aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThunderJB Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Adaug.Va fi parteneriat cu sv de jb din comunitate jb.csblackdevil.com.De asemenea, si eu il voi ajuta pe el (mai pe inteles, suntem amandoi fondatori). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbo Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Te rog sa iti dai interesul pentru acest topic folosind functia "Bump Topic" altfel va fi inchis ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts