IceCreamCandy Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Descriere a problemei: Am incercat să fac un GIF cu ajutorul unui video ,dar cand dau Import -> Video frames to layers primesc o eroare Poze: http://imgur.com/27nRIKn Alte detalii: Am incercat să folosesc si versiunea CC a photoshop-ului,dar fără rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Salutare, Incearca: Click 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC'Art. Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Descarca Adobe Photoshop CS 6 nu cel extented ,are multe buguri. Eventual poti incerca sa descarci Adobe Aplication Manager si iti va cere un update la ps si dynamic link media.Erorarea este probabil ca ai pierdut un update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCreamCandy Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 Salutare, Incearca: Click Am mai citit asta anterior,dar fără un rezultat... Descarca Adobe Photoshop CS 6 nu cel extented ,are multe buguri. Eventual poti incerca sa descarci Adobe Aplication Manager si iti va cere un update la ps si dynamic link media.Erorarea este probabil ca ai pierdut un update. Dacă imi poţi da tu o versiune (pe care ai testat-o sau o foloseşti ,să fie CS6 sau CC , prin PM sa nu încalc regulamentul forumului) la care sa funcţioneze Video frames to layers ţi-as fi recunoscator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamira Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Ai instalat Quicktime Player? E necesar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCreamCandy Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Ai instalat Quicktime Player? E necesar Da ,e printre printe primele programe care le instalez după ce mi-am reinstalat win-ul(Folosesc Cinema 4D ,iar eu randez in quicktime ,se randeaza la o calilate mai buna si fisierul nu are dimesiuni gigantice) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts