The*death Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Desigur fiecare dintre noi avem visuri cat mai indrasnete , dar unele se pot face realitate , sigur depinde si de ce iti doresti . Intotdeauna oameni si-au dorit mai mult si mai mult de la viata , cine nu se viseaza pe el insusi peste vreo 10 ani ? Cine nu ar vrea sa ii se indeplineasca visurile ? fiecare avem visul nostru ,cel mai mare vis considerandul ca daca ar deveni realitate ar fi cea mai mare realizare a vieti lui , normal fiind un vis si cea mai mare bucurie . Ce parere ai despre "Visurile pot deveni realitate ?" - Crezi in teoria asta a visurilor ? "Visul tau a devenit Realitate " ? Parerea Personala - 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali>L0Ll Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Visurile pot devenii realitate! si da visul meu a devenit realitate.Am 16 ani,la 12 ani imi doaream foarte mul un calculator sa fiu in pas cu moda.Auzeam copii afara spunand:"Hai ca vorbim pe mess"/Ne intalnim pe ex:CS etc.Acest vis mi se indeplinea numai la ora de informatica de la scoala(1 data pe saptamana).Dar,Intr-un an,venise craciunul.Ma dusesem cu colinda si deabea asteptam sa termin sa ma duc acasa sa vad ce mi-a adus mosul..Am mers acasa,dar nimic sub brad..M-am dus in baie si am inceput sa plang si m-am pus in pat.Ma gandeam numai la acel calculator pe care il visam.In acea noapte am visat ca aveam calculator si stateam la el jucandu-ma jocuriile care le jucam la ora de informatica.A 2-a zi m-am trezit.M-am dus sa mananc si nu ma gandeam ca mosul sa fi venit,Dar m-am dus sa iau niste bomboane din pom,si surpriza a venit...Calculatorul mult visat de mine si de fratele meu mai mare era acolo "impodobit" de dulciuri.Am inceput sa plang de bucurie,iar in 30 minute tatal meu l-a montat.Dupa 2 zile imi bagasem intarnetul si ma jucam jocurie din vise si de la ora de informatica.Si iata ca VISURILE pot devenii realitate.Acel calculator il am si in ziua de astazi.Stiu ca suna ca o "compunere" dar asta a fost visul meu nu chiar cel mai mare...dar sa zicem ca pe acolo..Acum,am alte vise,la 25-30 ani,sa am un loc de munca bine platit,sa am 2 copii,sa am o nevasta care ma iubeste,si sa un Lamborghini.Stiu ca suna ciudat "Lamborghini",stiu poate va radeti..dar nu ma voi lasa pana nu voi avea toate aceste.Voi face tot ce imi sta in putinta sa indeplinessc aceste visuri.Repet:stiu ca suna ca o compunere de 2 bani dar acesta e visul meu cel mai mare.Aaa si inca ceva mi-as dorii,ca tatal,mama,si fratele meu sa traiasca fara griji,si sa traiasca "150 ani",sa mor eu inaintea lor.Stiu stiu ce va ganditi "parintii sa-si ingroape fiul":))dar nu as vrea sa cunosc acea durere de a-ti pierde unul din ceii mai importanti oameni din viata.PS:Da cateodata sunt senimental ,cateodata nu.@@@ Sper sa citeasca cineva asta,sa nu fii scris pe degeaba:)) Cu RESPECT L0Ll...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts