perlatu. Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 (edited) Descriere a problemei: Desigur am Windows XP, si nu stiu ce fel de PhotoShop as putea folosi ca sa imi ruleze fara probleme ! Poze: - Alte detalii: Multumesc celor care ma ajuta ! #EDIT: Sa stiti ca doar doresc sa stiu ce fel de ''PS'' pot folosi pe Windows XP, atata tot ! Nu vreau link-uri, fiindca si eu pot cauta, fiindca multi membri au cerut link-uri cu diferite programe, dar eu nu cer link. Eu as dori doar sa stiu ce fel de ''PS'' sa folosesc pe windowsul meu ! Multumesc de intelegere ! Cu respect, huskey' ! Edited August 19, 2014 by huskey' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolex @ GFX Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Descriere a problemei: Desigur am Windows XP, si nu stiu ce fel de PhotoShop as putea folosi ca sa imi ruleze fara probleme ! Poze: - Alte detalii: Multumesc celor care ma ajuta ! #EDIT: Sa stiti ca doar doresc sa stiu ce fel de ''PS'' pot folosi pe Windows XP, atata tot ! Nu vreau link-uri, fiindca si eu pot cauta, fiindca multi membri au cerut link-uri cu diferite programe, dar eu nu cer link. Eu as dori doar sa stiu ce fel de ''PS'' sa folosesc pe windowsul meu ! Multumesc de intelegere ! Cu respect, huskey' ! Eu am 2 laptop-uri si pe 1 am windows xp si am photshop cc 2014 e pe filelist si merge fara probleme , daca vrei sa te ajut cu cautarea lui astept P.M Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlatu. Posted August 19, 2014 Author Share Posted August 19, 2014 Se poate da T/C ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts