Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[PHOTOSHOP] Problema

perlatu.
 Share

Recommended Posts

Descriere a problemei: Desigur am Windows XP, si nu stiu ce fel de PhotoShop as putea folosi ca sa imi ruleze fara probleme !

Poze: -

Alte detalii: Multumesc celor care ma ajuta !

#EDIT: Sa stiti ca doar doresc sa stiu ce fel de ''PS'' pot folosi pe Windows XP, atata tot ! Nu vreau link-uri, fiindca si eu pot cauta, fiindca multi membri au cerut link-uri cu diferite programe, dar eu nu cer link. Eu as dori doar sa stiu ce fel de ''PS'' sa folosesc pe windowsul meu !

Multumesc de intelegere !

Cu respect, huskey' !

Edited by huskey'

Descriere a problemei: Desigur am Windows XP, si nu stiu ce fel de PhotoShop as putea folosi ca sa imi ruleze fara probleme !
Poze: -
Alte detalii: Multumesc celor care ma ajuta !

#EDIT: Sa stiti ca doar doresc sa stiu ce fel de ''PS'' pot folosi pe Windows XP, atata tot ! Nu vreau link-uri, fiindca si eu pot cauta, fiindca multi membri au cerut link-uri cu diferite programe, dar eu nu cer link. Eu as dori doar sa stiu ce fel de ''PS'' sa folosesc pe windowsul meu !

Multumesc de intelegere !

Cu respect, huskey' !

Eu am 2 laptop-uri si pe 1 am windows xp si am photshop cc 2014 e pe filelist si merge fara probleme , daca vrei sa te ajut cu cautarea lui astept P.M :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links