perlatu. Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 (edited) Descriere a problemei: Desigur am Windows XP, si nu stiu ce fel de PhotoShop as putea folosi ca sa imi ruleze fara probleme ! Poze: - Alte detalii: Multumesc celor care ma ajuta ! #EDIT: Sa stiti ca doar doresc sa stiu ce fel de ''PS'' pot folosi pe Windows XP, atata tot ! Nu vreau link-uri, fiindca si eu pot cauta, fiindca multi membri au cerut link-uri cu diferite programe, dar eu nu cer link. Eu as dori doar sa stiu ce fel de ''PS'' sa folosesc pe windowsul meu ! Multumesc de intelegere ! Cu respect, huskey' ! Edited August 19, 2014 by huskey'
Rolex @ GFX Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Descriere a problemei: Desigur am Windows XP, si nu stiu ce fel de PhotoShop as putea folosi ca sa imi ruleze fara probleme ! Poze: - Alte detalii: Multumesc celor care ma ajuta ! #EDIT: Sa stiti ca doar doresc sa stiu ce fel de ''PS'' pot folosi pe Windows XP, atata tot ! Nu vreau link-uri, fiindca si eu pot cauta, fiindca multi membri au cerut link-uri cu diferite programe, dar eu nu cer link. Eu as dori doar sa stiu ce fel de ''PS'' sa folosesc pe windowsul meu ! Multumesc de intelegere ! Cu respect, huskey' ! Eu am 2 laptop-uri si pe 1 am windows xp si am photshop cc 2014 e pe filelist si merge fara probleme , daca vrei sa te ajut cu cautarea lui astept P.M
Recommended Posts