Blazkowicz Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Joc: Counter Strike Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): World.CsBlackDevil.com Numar de sloturi: Acest detaliu il discutam impreuna [ Fondatorii] Mod de joc: Clasic Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): alex_malin@yahoo.com / st1xcusare Caut: 2 Fondatori , 3 Owneri , 30 Admini activi. Fondator : Un fondator beneficiaza de Gradul Fondator pe server , Grad Forum , FTP = 7 Euro Un fondator beneficiaza de Gradul Fondator pe server , Grad Forum = 5 Euro Owner : Un Owner beneficiaza de Gradul Owner pe server , Grad Forum = 3 Euro Va rog sa respectati modelul urmator : Pentru Fondator : Numele si Prenumele : Nick in joc : Varsta : Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] : Cunostinte FTP: Ai mai detinut un server ? Experienta AMX: Pentru Owner : Numele si Prenumele : Nick in Joc : Varsta : Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] Timp disponibil pe server : Experienta AMX : Pentru Admin : Numele Si Prenumele : Nick in joc : Varsta : Contact [ E-mail ] Timp disponibil pe server : Experienta AMX : Grade : Fondator/Detinator Owner Co-Owner Administrator Super-Moderator Moderator Helper Slot V.I.P Cerinte : Varsta minima 16 ani. Un comportament decent. [OPTIONAL] Admini ce pot dona vor primi UP in functie de suma. [OPTIONAL] In functie de boost-urile date primiti UP. Activitate pe server + Forum Nu am nevoie de oameni care se cred superiori / sufera. Bine ati venit ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al3x BaDuT Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 (edited) Numele si Prenumele : Alexandru Vlad Nick in Joc : RaZ. Varsta : 16 Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] : alex.badut Timp disponibil pe server : 5-6 ore , poate chiar si mai mult Experienta AMX : 5 ani AMX , 3 ani FTP Daca vrei sa aflii mai multe add alex.badut si vorbim ! Edited August 20, 2014 by RaZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blazkowicz Posted August 21, 2014 Author Share Posted August 21, 2014 Numele si Prenumele : Alexandru Vlad Nick in Joc : RaZ. Varsta : 16 Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] : alex.badut Timp disponibil pe server : 5-6 ore , poate chiar si mai mult Experienta AMX : 5 ani AMX , 3 ani FTP Daca vrei sa aflii mai multe add alex.badut si vorbim ! # Acceptat , Vorbim pe skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert22w Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 (edited) Numele si Prenumele : Dani Nick in Joc : Sk1Zz0 Varsta : 18 Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] robert_cs12@yahoo.com robert.george319 0761930922 Timp disponibil pe server : 3 4 ore mai mult Experienta AMX : 6 ani + 1 an FTP Edited August 21, 2014 by robert22w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero16 Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 Numele Si Prenumele : Andrei Razvan Nick in joc : Zero Varsta : 17 Contact [ E-mail ] Zeroandrey@yahoo.com Timp disponibil pe server : Cam 5 ore Experienta AMX : 80% Link to comment Share on other sites More sharing options...
heimWerker Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Numele Si Prenumele : Stoica Nicu Nick in joc :Torreto Varsta :17 Contact [ E-mail ]: nu am dar imi voi face daca este nevoie! (skype torreto.dominic12) Timp disponibil pe server :6-8 ore Experienta AMX :4 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blazkowicz Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Numele si Prenumele : Dani Nick in Joc : Sk1Zz0 Varsta : 18 Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] robert_cs12@yahoo.com robert.george319 0761930922 Timp disponibil pe server : 3 4 ore mai mult Experienta AMX : 6 ani + 1 an FTP Numele Si Prenumele : Andrei Razvan Nick in joc : Zero Varsta : 17 Contact [ E-mail ] Zeroandrey@yahoo.com Timp disponibil pe server : Cam 5 ore Experienta AMX : 80% Numele Si Prenumele : Stoica Nicu Nick in joc :Torreto Varsta :17 Contact [ E-mail ]: nu am dar imi voi face daca este nevoie! (skype torreto.dominic12) Timp disponibil pe server :6-8 ore Experienta AMX :4 ani Acceptat , imi cer scuze pentru absenta mea. Am avut niste probleme va astept pe messenger , ts , skype sa discutam. Aveti toate detaliile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blazkowicz Posted September 1, 2014 Author Share Posted September 1, 2014 Un moderator sa dea TC . Voi redeschide topicul dupa ce deschid serverul. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts