Mr.BgD Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): extreamcstrike1@yahoo.com ø Produs(e) scoase la vânzare: Steam ø Preţul produsului(elor): 15 euro cosmote . ø Poze produs(e): http://s17.postimg.org/g8tr5ozbz/F_r_titlu.png ø Metodă de plată: Cod de reincarcare transfer credit . ø Alte specificaţii: Nu dati primii , facem cu intermediar , daca nu vreti sa facem cu intermediar nu mai dati add ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.BgD Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 Up , pentru cei care veniti azi il las la 10 euro cosmote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 În cazul în care veţi mai lăsa posturi de genul "UP", "Update", etc. pentru a vă ţine propriul topic activ, această faptă va fi sancţionată cu două puncte Warn cu motivul "Post-Hunt". Folosește funcția Bump this topic!Mulţumesc pentru înţelegere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuDx2 - THE BOSS . Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Eu am STEAM, caut pentru un prieten, are si el cartela pe Cosmote, daca esti dispus sa ii lasi la pret de 7 euro el ti-l cumpara, daca il lasi mai jos contacteaza-ma pe yahoo sa vorbim, ai id meu afisat pe profil . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoKeR-™ @ CSBD Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 (edited) - Foloseste functia "BUMP" altfel voi fi nevoit sa iti inchid topic-ul. Multumesc Edited August 26, 2014 by JoKeR-™ - Acest topic este inactiv de multa vreme! / Pentru a il re-deschide trimite-mi un P.M! Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts