Hiena Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Am pus aceasta intrebare pentru ca am vazut ca unii ati fost interesati de acest model cand am scris despre lansarea lui. Din pacate nu a ajuns in Romania, pana acum. S-ar putea ca prietenii nostri de la Mobiletrend.ro sa il aduca si sa il ofere la un pret bun daca exista cerere. Motorola nu se bucura de un succes la noi in tara si mi-am pus semne de intrebare dupa ce am testat Moto G. Cum se poate ca un telefon atat de bun sa nu fie bagat in seama? De ce? Pentru ca majoritatea prefera Samsung, Apple si mai nou HTC. Motorola desi are un cuvant de spus acesta nu este luat in seama. Astept parerile voastre in comentarii si as vrea sa dezbatem acest subiect. Intre timp, as vrea sa raspundeti si la intrebarea principala: ati cumpara Moto X acum? V-am facut munca mai usoara si am atasat mai jos specificatiile. Noi urmeaza sa testam un Moto X in scurt timp si suntem curiosi de ceea ce poate, chiar daca in august face un an. Specificatii Moto X Platforma: Qualcomm MSM8960Pro Snapdragon Procesor: Dual Core 1.7 GHz GPU: Adreno 320 Memorie interna: 16/32/64 GB fara slot microSD RAM: 2 GB Ecran: 4.7 inch, AMOLED, rezolutie 1280 x 720 pixeli Camera: 10 MP, autofocus, LED flash, 1.4 µm pixel size, geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDR, inregistrare video FHD, cu HDR si sunet stereo Conectivitate: Wi-Fi, GPS, A-GPS, Bluetooth 4.0, micro-USB, jack audio, DLNA, LTE Baterie: 2200 mAh OS: Android 4.4.3 KitKat Dimensiuni si greutate: 129.3 x 65.3 x 10.4 mm, 130 grame 2
Recommended Posts