Yo.NuTz Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 (edited) E simplu.Urmariti videoclipul si lasati reply-uri cu raspunsurile voastre : Eu as muri de frica si as fuge cat m-ar tine picioarele ) Edited August 2, 2014 by Yo.NuTz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playfast Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Ionut , intrebarea e , ce ai face tu daca ar fugi ala dupa tine ) ? Io sincer ori lesin ori il bat de frica ori as fugi ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumperino Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 (edited) sincer eu fugeam sau il bateam eu pe el pina lesina Edited August 2, 2014 by ***JumperinO*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUNHILLSR. Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Ar îngheţa inimia-n mine şi cred că acolo aş face avort de sănătate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puyutz Is A Legend Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Noroc ca are fard negru la ochi si nu o sa se cunoasca dupa ce o sa il fugaresc eu pe el ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinkyNesquiK Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 mars frate,doamne miau dat lacrimile =))) numa cand il vedeam cu drijba deja cred ca faceam pe mine frica ) sa mai si fuga dupa mine :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiena Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Sincer te apuca rasul cand ii vezi ca o iau la fuga si cand auzi rasul clownului eu unu m-am prapadit de ras,dar daca ar fi fost sa mi se intample asa ceva cum il vedem o luam la fuga asta e instinctul nu mai stai sa gandesti,gandesc picioarele inainte ta . Uitati inca unu de genu,este aproape la fel eu unu m-am prapadit de ras si la acesta . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDLiK3 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 AS fugi pana as fi scapat de el, la bataie nu cred ca al iei pt ca daka scoate drujba ala esti sau vine cu toporul itzi ramane inima in gat de frica. O fi fuga rusinoasa dar sanatoasa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts