FrozeNN-™ Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Cu totii alergam in jurul nostru pentru a economisi, trebuie sa recunoastem. In ultimul timp provederii din industria telecom ne ofera fel de fel de oferte, dar nu cred ca sunt singurul care la un moment dat am fost in pana de MB pentru traficul de internet, fie ca foloseam un smartphone sau un telefon medieval. De obicei folosesc Mozilla Firefox atat pe calculatoarele personale, dar si pe telefonul mobil. Totusi, multi prieteni stiu folosesc Google Chrome datorita usurintei in utilizare, aceasta fiind un browser recomandat celor care nu vor sa-si bata prea mult capul si nu numai. Probabil ca nu multi stiati ca browserul are o setare ce face automat un artificiu pentru ca acel continut de pe pagina web sa se incarce prima data in serverele companiei, iar mai apoi pe telefonul tau, acest lucru afisand o pagina cu un volum mai mic de date decat cea initiala Pentru a face acest lucru, trebuie sa deschizi browserul mobil Chrome, setari si sa te asiguri ca optiunea Reduce data usage este activata. Momentan acest artificiu functioneaza doar pentru aparatele cu Android, asteptam acest lucru si pentru iOS in curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts