FrozeNN-™ Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Am tot vrut sa scriu despre asta, inca de la Paste, cand in familie a ajuns un UTOK 400D. Tatal meu l-a cumparat desi eu i-am spus ca orice sub 1 GB RAM si ecran de 4.5 inch nu merita. Ajuns acasa, in orasul natal, cu ocazia sarbatorilor, mi-am dat seama ca m-am inselat. Nu imi ramane decat sa va spun cateva lucruri despre acest telefon, foarte pe scurt. Ecran. Are rezolutie de 800 x 480 pixeli dar avand in vedere ca e de 4 inch calitatea imaginii e foarte buna. Culori bune, luminozitate asemenea. Am ramas impresionat. Tatal meu se intelege perfect cu el si nu i se pare mic. Performante si sistem de operare. Un alt punct forte, care m-a lasat placut impresionat. Telefonul se misca absolut impecabil in task-uri simple: navigat pe internet, sunat, mesaje, meniu, aplicatii simple. Un lucru la care nu ma asteptam avand in vedere memoria de 512 MB. Pacat ca are doar 4 GB memorie interna, din care poti utiliza doar vreo 2 GB. Baterie. Initial, in prima zi, s-a terminat destul de repede, fiind si butonat destul de mult. Dupa care a fost folosit in stilul caracteristic unui om care nu e legat de internet si smartphone 100%, cum suntem noi tinerii. Asa se face ca acum bateria reuseste sa tina si 4-5 zile, cu vorbit relativ des si un pic de internet. Altele. In rest, telefonul arata binisor, pare construit bine si se simte frumos in mana. E dual SIM, are garantie 5 ani de zile si un pret foarte bun, 400 RON. Tatal meu l-a cumparat la 350 RON, la oferta, insa, chiar si asa, ramane un best buy. Camera e asa si asa, dar nu te poti astepta la multe de la camera unui telefon cu acest pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts