Jump to content
Facebook Twitter Youtube

UTOK 400D smartphone ieftin best-buy? (scurt review )

FrozeNN-™
 Share

Recommended Posts

Am tot vrut sa scriu despre asta, inca de la Paste, cand in familie a ajuns un UTOK 400D. Tatal meu l-a cumparat desi eu i-am spus ca orice sub 1 GB RAM si ecran de 4.5 inch nu merita. Ajuns acasa, in orasul natal, cu ocazia sarbatorilor, mi-am dat seama ca m-am inselat. Nu imi ramane decat sa va spun cateva lucruri despre acest telefon, foarte pe scurt.

utok-400d-550x310.png

Ecran.

Are rezolutie de 800 x 480 pixeli dar avand in vedere ca e de 4 inch calitatea imaginii e foarte buna. Culori bune, luminozitate asemenea. Am ramas impresionat. Tatal meu se intelege perfect cu el si nu i se pare mic.

Performante si sistem de operare.

Un alt punct forte, care m-a lasat placut impresionat. Telefonul se misca absolut impecabil in task-uri simple: navigat pe internet, sunat, mesaje, meniu, aplicatii simple. Un lucru la care nu ma asteptam avand in vedere memoria de 512 MB. Pacat ca are doar 4 GB memorie interna, din care poti utiliza doar vreo 2 GB.

Baterie.

Initial, in prima zi, s-a terminat destul de repede, fiind si butonat destul de mult. Dupa care a fost folosit in stilul caracteristic unui om care nu e legat de internet si smartphone 100%, cum suntem noi tinerii. Asa se face ca acum bateria reuseste sa tina si 4-5 zile, cu vorbit relativ des si un pic de internet.

Altele.

In rest, telefonul arata binisor, pare construit bine si se simte frumos in mana. E dual SIM, are garantie 5 ani de zile si un pret foarte bun, 400 RON. Tatal meu l-a cumparat la 350 RON, la oferta, insa, chiar si asa, ramane un best buy. Camera e asa si asa, dar nu te poti astepta la multe de la camera unui telefon cu acest pret.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links