Jump to content

Recommended Posts

Posted
Vreau sa fac prima pagina sa fie una statica si de aceea am cautat vreo 3 zile la rand sa vad cum se face, ca de nu sunt eu mare programator WEB, dar ma mai pricep si eu cat de cat si tocmai azi la ora asta am gasit asa ca as vrea sa va impartasesc si voua poate va trebuie.
Am gasit 2 filmulete sunt explicate in Engleza foarte bine o sa va dati seama singuri cam tot ce e de facut, dar eu un singur lucru nu il intelegeam si nu zicea nimeni, unde exact trebuie salvat acel fisier care de fapt e template-ul la prima pagina Home sau ma rog cea fara sidebar noua creata.
Fisierul sau pagina noua creata se salveaza direct in radacina templet-ului pe care il folositi:
/wp-content/themes/default unde default  e numele de la template-ul folosit-instalat
Daca aceasta noua pagina  o vreti cu header si footer dar fara sidebar puteti sa folositi urmatorul cod …. poate nu stiti de unde sa il luati …. eu unul mi am cam batut capul sa il gasesc ca am un template mai ciudat oarecum dar e bine gandit in ansamblu
——————————————————————————————
<?php
/* Template Name: New Template Name
*/
?>
<?php
if (__FILE__ == $_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) { die(); }
if (CFCT_DEBUG) { cfct_banner(__FILE__); }
get_header();
?>
<div id=”content”> Aici cod html
<?php
/*si aici bagi cod php*/
?>
</div><!–#content–>
<?php
get_footer();

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.