d3v0uTT™ Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Prietenia... unii oameni o cumpără, alţii o câştigă, această "prietenie" este o senzaţie temporală sau este un sentiment permanent?Suntem buni unii cu alţii doar din interes sau fiindca aşa simţim? Dacă doreşti să-ţi expui propria parere asupra sentimentului de prietenie lasă un reply acestui topic urmând modelul acesta: Ce înseamna prietenia pentru tine?: Ai prieteni?: Câţi prieteni ai?: Ce ai face pentru aceşti prieteni?: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aysha Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 1.Pentru mine prietenia înseamnă ca persoana respectivă să fie alături de tine la bine şi la greu,să te ajute în momente grele şi să sti că te poţi baza pe el/ea. 2. Da,am prieteni destui de mulţi zic eu.. 3. 5-6 pe care ma pot baza şi unii din ei i-am cunoscut virtual şi ne-am întâlnit si acum suntem prieteni buni. 4. I-aş ajuta în momente grele,aş fi alături de ei şi etc.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts