NikPrice Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): Skype: nikson998 ø Produs(e) scoase la vânzare: Steam CS: Global Offensive, Cs 1.6, Cs Condition Zero, Cs Condition Zero Deleted Scene,si altele ø Preţul produsului(elor): 10 Euro ø Poze produs(e):http://www.girlshare.ro/33772752.2 ø Metodă de plată: Sunt Din Moldova Poate Prin Webmeoney sau ORANGE eu stiu daca merge nustiu cum donatiiea propuneti voi! ø Alte specificaţii: -
JoKeR-™ @ CSBD Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 - Foloseste functia "BUMP" altfel voi fi nevoit sa iti inchid topic-ul. Multumesc
HeatoN Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Esti un tepar, mi-ai dat mie teapa.. vreau sa va atentionez ca nu trebuie sa aveti incredere in el.. acum ceva timp am dorit sa-mi iau un steam si i-am dat banii dupa care ma sters din prieteni ...
Adrian Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Esti un tepar, mi-ai dat mie teapa.. vreau sa va atentionez ca nu trebuie sa aveti incredere in el.. acum ceva timp am dorit sa-mi iau un steam si i-am dat banii dupa care ma sters din prieteni ... Ai dovezi? Nu poti acuza o persoana de inselaciune daca nu ai si o dovada.
JoKeR-™ @ CSBD Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) - Foloseste functia "BUMP" altfel voi fi nevoit sa iti inchid topic-ul. Multumesc Edited August 8, 2014 by JoKeR-™ Acest topic este inactiv de multa vreme! / Pentru a il re-deschide trimite-mi un P.M! Multumesc
Recommended Posts