Javed Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Nu cred ca e persoana sa nu fi mancat ceva dulce,sau sa nu aiba un desert preferat. *Asadar acest topic este destinat celor ce isi indulcesc ziua cu ce altceva decat cu ceva dulce!?! Model postare: Esti dependent de dulciuri? Care este desertul tau preferat? Ai gatit/ai incercat sa iti faci singur/a desertul preferat sau orice alt desert?(daca DA-cum a iesit?): Sunt sigure dulciurile "la cutie"? Raspunsul meu: Esti dependent de dulciuri?: NU Care este desertul tau preferat?: Nu cred ca ma pot decide:)Probabil Tiramisu Ai gatit/ai incercat sa iti faci singur/a desertul preferat sau orice alt desert?(daca DA-cum a iesit?): Da,ador sa fac dulciuri.A iesit chiar bun,nu ca la cofetarie unde se pun tot felul de "chestii" dar a iesit gustos si am fost sigura de el(am stiut tot ce contine). Sunt sigure dulciurile "la cutie"?: Nimic nu mai e sigur in comert,insa intr-adevar,unele dulciuri la cutie sunt de evitat deoarece nu fac bine organismului contint aditivi alimentari si chiar chimicale ce le cresc perioada de valabilitate. 1
jumperino Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 (edited) Esti dependent de dulciuri?nu Care este desertul tau preferat?tortul credca dar si ala rar maninc Ai gatit/ai incercat sa iti faci singur/a desertul preferat sau orice alt desert?(daca DA-cum a iesit?):nu Sunt sigure dulciurile "la cutie"?nu n-todeauna Edited July 9, 2014 by ***JumperinO***
Recommended Posts