Hiena Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Link Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Si care este reducerea ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiena Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 Nu am stiut in ce categorie sa o pun asa ca am crezut ca se integreaza in cea de "Reduceri",nu este o reducere este o oferta in care poti cumpara skinuri de arme noi si mape noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Nu am stiut in ce categorie sa o pun asa ca am crezut ca se integreaza in cea de "Reduceri",nu este o reducere este o oferta in care poti cumpara skinuri de arme noi si mape noi. Aceasta moneda a operatiunii nu te ajuta la achizitonarea niciunui skin de arma, in schimb iti aduce oportunitatea de a primi cutii, iar in urma efectuarii unor misiuni poti capata anumite arme gratuit. Topic mutat din CSBD Community > Lumea jocurilor > Recomandări/oferte jocuri > Reducere in CSBD Community > Categorie Generala > Social > Discuţii generale 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts